Lever Skrumpelever Kan også skade hjerne, hjerte

March 11 by admin

Lever Skrumpelever Kan også skade hjerne, hjerte


Øget inflammation forårsaget af skrumpelever kan føre folk med denne sygdom til også udvikle neurologiske, kognitive og problemer med hjerterytmen, en ny undersøgelse fund.

Skrumpelever, som dræber 25.000 mennesker i forener stater årligt, er ofte et resultat af alkoholmisbrug eller hepatitis C.

Sygdommen opstår, når leveren er beskadiget og kan ikke rigtigt filtrere giftstoffer. Mennesker med sygdommen også tendens til at have hjerte-rate spørgsmål og en tilstand kendt som hepatisk (lever) encephalopati, som opstår, når et stigende antal ufiltrerede toksiner når hjernen. Hepatisk encephalopati kan påvirke både fysiske og mentale ydeevne.

Alle tre betingelser er knyttet til øget systemisk inflammation, siger et hold fra University College London Medical School og Royal Free Hospital i London.

Ved at studere mennesker med skrumpelever, fandt holdet stærke bånd mellem hjertefrekvens spørgsmål og HE. En persons niveau af inflammatoriske cytokiner - molekyler, der skifter på kroppens reaktion på betændelse - klatrede som kognitiv svækkelse steg og hjerte variabilitet faldt.

Undersøgelsen er offentliggjort i spørgsmålet om American Journal of Physiology-Mave og Lever Fysiologi februar.

Related Articles