Lave niveauer af "gode" kolesterol kan bremse Stroke Recovery

October 7 by admin

Lave blodniveauer af high-density lipoprotein ("god") kolesterol øger risikoen for problemer med hukommelsen og større handicap efter et slagtilfælde, en ny undersøgelse fund.

Undersøgelsen fandt også, at høje niveauer af en aminosyre kaldet homocystein, hovedsagelig erhvervet fra at spise kød, også øger efter slagtilfælde handicap.

"Folk med lave niveauer af HDL, høje niveauer af homocystein, og diabetes er dobbelt så stor sandsynlighed som dem uden sådanne problemer at have dårligere kognitiv funktion og større handicap efter slagtilfælde," undersøgelse forfatter Dr. George C. Newman, med Albert Einstein Healthcare Netværk i Philadelphia, sagde i en forberedt erklæring.

Hans hold så på 3680 mænd og kvinder over 35 år i Canada, Skotland og USA, der havde lidt en mild til moderat slagtilfælde inden for de foregående tre måneder. Patienterne gennemgik kognitive og handicap tests i begyndelsen af ​​undersøgelsen og blev fulgt i to år.

Indberetning i November 27 udgave af tidsskriftet Neurology, holdet identificeret en række faktorer, der forudsagde efter slagtilfælde hukommelse og handicap problemer: lavere HDL-niveauer og højere niveauer af homocystein; stigende alder; ikke-kaukasiske race; tilbagevendende slagtilfælde; diabetes; og slagtilfælde forekommer i hjernens venstre hemisfære.

"Undersøgelsen fandt også slagtilfælde nyttiggørelse var den sværeste for mennesker over en alder af 57 med høje niveauer af homocystein, hvilket er en risikofaktor for hjerteproblemer og er forbundet med lave niveauer af vitamin B6, B12, folinsyre og nyresygdom," Newman sagde.

Det er uklart, hvorfor disse faktorer er forbundet med langsommere slagtilfælde nyttiggørelse, og der er behov for mere forskning, siger han.

Related Articles