Lang tids brug af psoriasis stof kaldet Safe

January 6 by admin

Lang tids brug af psoriasis stof kaldet Safe


Patienter, der brugte psoriasis medicin Enbrel i mere end et år havde ikke mere bivirkninger end patienter, der fik placebo, en ny undersøgelse fundet.

Og de fleste patienter viste en forbedring af deres psoriasis, ifølge undersøgelsen. Enbrel havde tidligere vist sig at være sikker og effektiv, når den anvendes over en kort periode, men spørgsmålet forblev om langvarig brug af lægemidlet ville være sikker.

"Dette stof er sikkert for langvarig brug," siger ledende forfatter Dr. Stephen hjulringe en klinisk professor i dermatologi ved University of Texas Health Science Center på Houston. "I løbet af 96 ugers opfølgning, både sikkerheden og effektiviteten af ​​lægemidlet var meget god."

Enbrel (etanercept) er et stof, der blokerer tumornekrosefaktor, et pro-inflammatorisk cytokin. Mennesker med en immun sygdom, såsom psoriasis, har for meget tumornekrosefaktor (TNF) i deres organer. Enbrel reducerer mængden af ​​TNF til normale niveauer, men det kan også sænke evnen af ​​immunsystemet til at bekæmpe infektioner.

I forsøget, hjulringe team randomiseret 618 personer med psoriasis til 12 ugers behandling med Enbrel eller placebo. Patenterne modtog 50 mg Enbrel to gange om ugen. Efter de første 12 ugers behandling, 591 patienter fra begge grupper fortsatte med at modtage Enbrel i 84 uger.

Undersøgelsen Forskerne fandt, at folk får Enbrel eller placebo, havde et tilsvarende antal bivirkninger, herunder alvorlige infektioner. "Der var ikke et problem med øgede infektioner eller andre bivirkninger i at bruge stoffet på lang sigt, og det er på den højere dosis på 100 mg om ugen," forsøger sagt.

Hvad mere er, ved afslutningen af ​​forsøget, havde psoriasis forbedret mindst 75 procent for 51,1 procent af den oprindelige Enbrel gruppen og 51,6 procent af den oprindelige placebogruppen.

Resultaterne offentliggøres i spørgsmålet om Archives of Dermatology juni.

Hjulringe bemærkede, at Enbrel ikke normalt bruges alene, som det var i dette forsøg, men i kombination med andre lægemidler, såsom cremer, samt med lysterapi. "Så, i det virkelige liv, ser vi bedre resultater," sagde han.

Den største ulempe til langsigtet Enbrel behandling koster, siger hjulringe. "Ligesom alle fem biologiske behandlinger for psoriasis, Enbrel er dyrt, og hvis patienten ikke har forsikring, er det vanskeligt at fortsætte med at bruge denne dosering og måske endda en lavere dosis," sagde han.

Ifølge National Psoriasis Foundation, kan Enbrel koste $ 10.000 til $ 25,000 et år eller mere, afhængig af dosis og hvor ofte det er taget.

En hudsygdom ekspert enige om, at langvarig brug af Enbrel er sikker og effektiv, selv ved den højere dosis.

"Læger ville elske at bruge stoffet på denne måde," siger Dr. Jeffrey M. Weinberg, direktør for den kliniske forskningscenter i departementet dermatologi på St. Luke's-Roosevelt Hospital Center, i New York City. "Den begrænsende faktor er koste," tilføjede han.

Nogle patienter klarer sig godt på 50 mg om ugen, sagde Weinberg. "Men mange mennesker gør bedre ved den højere dosis, især dem, der vejer mere," sagde han. "Omkring 40 procent af patienterne vil have gavn af den højere dosis."

Related Articles