Landdistrikterne Overlevende kræft kan gå på pension tidligere, får mindre Betalt Handicap

August 6 by admin

Landdistrikterne Overlevende kræft kan gå på pension tidligere, får mindre Betalt Handicap


Kræftpatienter i landdistrikterne er mere tilbøjelige end dem i byerne til at gå tidligt på pension og mindre tilbøjelige til at få betalt handicap, mens de gennemgår behandling, en ny undersøgelse fund.

Resultaterne viser, at kræftpatienter i landdistrikterne er mere tilbøjelige til at have økonomiske problemer end patienter i byerne, siger forskerne.

Undersøgelsen ser på 1.155 kræft overlevende i Vermont, der arbejdede på det tidspunkt, deres diagnose. Ingen signifikante forskelle blev set i de procentdele af land og by patienter, der arbejdede færre timer, ændrede karriere eller ikke var i stand til at arbejde.

Men landdistrikterne overlevende var 66 procent større sandsynlighed for at gå tidligt på pension på grund af deres kræftdiagnose, ifølge undersøgelse offentliggjort for nylig i Journal of Cancer efterladte.

Dette kan skyldes det faktum, at folk i landdistrikterne har en tendens til at have mere fysisk krævende job - som byggeri, landbrug, skovbrug og minedrift - og er ikke i stand til at fortsætte dem efter deres kræftbehandling, sagde undersøgelse forfatter Michelle Sowden og kolleger ved University of Vermont.

Kræft overlevende i landdistrikterne var 33 procent mindre tilbøjelige end dem i byerne til at gå på betalt handicap mens kræftbehandling modtager, ifølge en journal pressemeddelelse. Det er sandsynligt, fordi de typer af manuelt arbejde jobs i landdistrikterne generelt sjældent tilbyde førtidspension.

Det er afgørende for lægerne at forstå de finansielle virkninger, som en kræftdiagnose kan have på beboere i landdistrikterne, som tegner sig for 20 procent af den amerikanske befolkning, siger undersøgelsens forfattere.

"Udbydere, der bekymrer sig for patienter i landdistrikterne må erkende, at disse patienter kan have en øget risiko for finansielle virkninger. Kræftbehandling for disse patienter bør indeholde rådgivning i forbindelse med at vende tilbage til arbejdet efter aktiv behandling og bistand i forbindelse med handicap," skrev de. "Det er muligt, at efterladte programmer kunne føre denne afgift, med beskæftigelsen rådgivning blive en standard del af denne efterbehandling fase af pleje."

Related Articles