Lagkager meste bruger deres hoveder til at spore Pladser, undersøgelse viser

January 20 by admin

Lagkager meste bruger deres hoveder til at spore Pladser, undersøgelse viser


Baseball Battere bruger en overraskende mængde af hoved bevægelse at spore pladser, ifølge en ny undersøgelse.

Resultaterne giver oplysninger om, hvordan lagkager holde øjnene på bolden og kan føre til nye måder at hjælpe med at forbedre deres evne til at spore pladser, skriver forskerne på Ohio State University College of Optometri.

Forskerne overvågede øjet og hovedbevægelser på 15 Division 1 kollegiale baseball spillere, da de sporede bolde slynget af en pitching maskine. De spillernes øjne og hovedbevægelser blev synkroniseret med bane af standpladser.

"I gennemsnit øje-blik position matchede målpositionen godt i hele bane," forskerne skrev.

For det meste af tiden bolden var i luften, men spillerne sporede det med hovedet. De flyttede deres øjne meget lidt til sent banen bane. Standpladser tog omkring 400 millisekunder (to femtedele af et sekund) for at rejse fra pitching maskine til dejen, og spillerne ikke flytte deres øjne indtil mellem 340 og 380 millisekunder, fandt forskerne.

Hovedbevægelser varierede mellem spillere, men alle af dem syntes at bruge en strategi om "neural kobling" mellem øjet og hovedbevægelser for at spore bolden, ifølge undersøgelsen, som blev offentliggjort online 3 januar i tidsskriftet Optometri og Vision Science.

"Det bliver interessant i fremtiden at sammenligne sporing strategier til at ramme succes, og sporing strategier for elite spillere til de af uerfarne spillere," forskerne sagde i et tidsskrift pressemeddelelse.

De sagde også denne type forskning kan føre til bedre strategier vision-uddannelse for at hjælpe baseball spillere på alle niveauer.

Related Articles