Lægeregninger Kørsel fleste middelklasse Konkurser

January 28 by admin

Lægeregninger Kørsel fleste middelklasse Konkurser


I 2007 medicinske problemer og udgifter bidrog til næsten to tredjedele af alle konkurser i USA, et spring på næsten 50 procent fra 2001 har ny forskning fundet.

Da de data, der anvendes i undersøgelsen blev indsamlet inden den nuværende økonomiske afmatning, er det sandsynligt, at den nuværende sats for medicinsk-relaterede konkurser er endnu højere, siger forskerne på Harvard Law School, Harvard Medical School og Ohio University.

De tilfældigt adspurgte 2.314 konkurs filers i begyndelsen af ​​2007 og fandt, at 77,9 procent af de fallit af medicinske problemer havde sygeforsikring i starten af ​​bankerot sygdom, herunder 60 procent, som havde privat dækning.

De fleste af dem fallit af medicinske problemer var "solidt middelklasse", før de har lidt økonomisk katastrofe - to tredjedele var husejere og tre femtedele var gået på college. I mange tilfælde er disse mennesker ramt på samme tid ved høje medicinske regninger og indkomsttab som sygdom tvunget forsørgere til at tage fri fra arbejde. Det var almindeligt, at sygdom fører til tab af arbejdspladser og forsvinden på arbejdspladsen sygesikring.

Undersøgelsen fandt også, at godt forsikrede familier havde ofte til at klare høje out-of-pocket medicinske omkostninger for co-betalinger, selvrisikoen og udækkede tjenester. Medicinske regninger for medicinsk konkursramte familier med private forsikringer gennemsnit $ 17749, sammenlignet med $ 26,971 for den uforsikrede og 22,568 dollars for dem, der i første omgang havde privat dækning, men tabte den i løbet af deres sygdom.

De højeste gennemsnitlige omkostninger blev afholdt af personer med diabetes ($ 26,971) og neurologiske lidelser ($ 34,167), fandt forskerne.

Hospital regninger var den største enkeltstående udgift for omkring halvdelen af alle medicinsk konkursramte familier, mens receptpligtig medicin var den største udgift for 18,6 procent, ifølge undersøgelsen i spørgsmålet august i American Journal of Medicine, som blev offentliggjort online 4 juni.

"Vores resultater er skræmmende. Medmindre du er Warren Buffett, din familie er blot en alvorlig sygdom væk fra konkurs," ledende forfatter Dr. David Himmelstein, lektor i medicin ved Harvard Medical School, sagde i en pressemeddelelse fra Læger for et nationalt sundhedsprogram.

"For middelklasse amerikanerne, sygesikring giver lidt beskyttelse. De fleste af os har politikker med så mange smuthuller, co-betalinger og selvrisikoen at sygdom kan sætte dig i fattiggården. Og selv det bedste job-baserede sygesikring ofte forsvinder, når en langvarig sygdom forårsager tab af arbejdspladser -. netop når familier har brug for det mest private sygeforsikringer er et defekt produkt, beslægtet med en paraply, der smelter i regnen, "Himmelstein sagde.

Resultaterne viser, at, som en nation, "vi har brug for at genoverveje sundhedsreform," tilføjede undersøgelse medforfatter Dr. Steffie Woolhandler, lektor i medicin ved Harvard Medical School og en praktiserende læge.

"Dækker uforsikrede er ikke nok. Reform har også brug for at hjælpe familier, der allerede har forsikring ved at opgradere deres dækning og sikre, at de aldrig miste det. Kun enkelt betaler national sygesikring kan gøre universel, omfattende dækning overkommelig ved at gemme de hundredvis af milliarder, vi nu affald forsikring overhead og bureaukrati, "Woolhandler sagde i pressemeddelelse.

"Desværre, Washington politikere synes klar til at give efter for forsikringsselskaber og holde dem og deres falske dækning kernen i vores system Reformer, der udvider falsk forsikring -. Skrabet planer fulde af co-betalinger, selvrisikoen og udelukkelser - vundet 't dæmme op for den voksende bølge af medicinsk konkurs, "Woolhandler afsluttet.

Related Articles