Kvindes abdominale organer fjernet i Unique Cancer Surgery

July 13 by admin

Kvindes abdominale organer fjernet i Unique Cancer Surgery


Brooke Zepp, en 63-årig South Florida kvinde, blev diagnosticeret i maj sidste år med leiomyosarkom, en sjælden kræftsvulst dybt inde i hendes mave, der havde viklet sig omkring hendes aorta og andre arterier, der leverer blod til vitale organer, såsom mave, tarme og milt.

Kirurgi var ikke en mulighed, hun fik at vide, fordi der var bogstaveligt talt ikke plads til at fjerne svulsten uden at beskadige de vitale organer. Hun fik seks måneder til at leve.

Nægter at give op, Zepp gik til University of Miami / Jackson Memorial Medical Center, hvor kirurger på transplantationen Institute udført, hvad der menes at være den første operation af sin slags: Tidligt denne måned, de fjernet seks af hendes indre organer, hvilket frigør plads til at skære kræften, og så genindsat organerne.

Normalt er dette en ubrugeligt tumor, Dr. Andreas Tzakis, direktør for Transplant Institute, sagde under en mandag telekonference. "For at fjerne svulsten, tog vi en meget usædvanlig fremgangsmåde. Vi har fjernet alle organer sammen med blodkar og tumoren," sagde han.

Før undergår operationen havde Zepp prøvet kemoterapi og strålebehandling, som begge mislykkedes. Den eneste mulighed tilbage var kirurgi ", men ingen ønskede at operere," Zepp sagde under telekonferencen.

"Fordi folk ikke ville fungere, og jeg ønskede at leve, sagde jeg," Nogen skal jo gøre det først, "Zepp sagde. "Og jeg ønskede at bevise over for folk, selv om mange læger fortalte mig ikke at gøre dette, at jeg troede, det ville være bedre at tage en chance på at leve end på at dø."

De organer fjernes under 15 timers kirurgi var maven, pancreas, lever, milt, tyndtarm og omkring to tredjedele af tyktarmen. På grund af deres sarte natur blev nyrerne ikke taget ud under proceduren, Tzakis noteret.

"Vi var nødt til at bevæge sig meget hurtigt, fordi de organer blev fjernet fra hendes krop og hun havde ingen organer i maven. Og vi var nødt til at handle hurtigt for at skære tumoren ud," Tzakis sagde.

Når tumoren var blevet fjernet, Zepp organer - som var blevet holdt kølet - blev placeret tilbage i hendes bughule og kunstige blodkar blev sat i og tilsluttet. I alt organerne var uden for hendes krop i omkring 90 minutter, sagde Tzakis.

Tzakis sagde ideen til operationen var en naturlig forlængelse af det arbejde, hans hold havde gjort med flere organtransplantationer.

"Det er unikt og helt nye, men stykker af operationen blev gjort før," Tzakis sagde. "Vi ved, hvordan du fjerner organer - vi ved, hvordan at sætte dem i Vi har gjort operation for at fjerne levertumorer, idet leveren ud af kroppen, at fjerne tumoren og lægge leveren igen.".

Miami læger har også udført lignende operationer fjerne tumorer fra tarmene, sagde Tzakis. "Så det kom til os slags naturligt. Vi har gjort stykker, vi bare havde ikke gjort hele ting på én gang," tilføjede han.

Zepp sagde hun føles godt. "Jeg føler, at jeg kommer gennem en tunnel, og jeg har et helt liv foran mig," sagde hun.

Hun tilføjede: "Jeg ønsker, at resten af ​​verden skal vide, at inoperable kræftsygdomme kan betjenes på forskellige kræftcentre har forskellige uddannelse og deres egen vision, og de tror ikke på de vilkår, som en transplantation kirurg ville.".

Related Articles