Kunne Bakterier på huden være godt for dig?

February 16 by admin

Kunne Bakterier på huden være godt for dig?


Kolonier af bakterier, der kalder din hud hjemmet kan hjælpe direkte dit immunforsvar at afværge patogener og andre trusler, ny forskning i mus antyder.

I undersøgelsen, forskerne indført en parasit (Leishmania major), som forårsager hudinfektioner til flere grupper af mus. En gruppe blev avlet til at have ingen af ​​de normalt er til stede mikrobe kolonier på deres hud. En anden gruppe havde typisk til stede mikrobe samfund, kaldet "kommensale bakterier", på deres hud.

Mus med ingen hud mikrober kunne ikke montere et effektivt forsvar mod parasitten. I enkle vendinger, de havde langt flere fejl i deres ører, end mus med de normale hud mikrobielle samfund.

Efter forskerne indført fælles bakterier, der findes på huden - Staphylococcus epidermidis - for de bakterier-fri mus, blev deres immunforsvar meget mere effektive i afværger parasitten.

Resultaterne antyder, at huden bakterier, som bakterier, der findes på andre dele af kroppen, er vigtige for et sundt immunsystem, siger forskerne.

"Huden bakterier er virkelig kritisk til styring immunceller i huden. De uddanner immunceller, fortælle dem, hvad de skal gøre," forklarede undersøgelse forfatter Shruti Naik, en ph.d.-studerende ved University of Pennsylvania og forskningsstipendiat ved det amerikanske National Institute of Allergy og infektionssygdomme. "The patogen er snigende, ligesom en indbrudstyv. Det betyder ikke ønsker immunsystemet til at opdage det. De kommensale stimulere immunsystemet, som en alarm sige, 'Der er en fejl her. Du er nødt til at kæmpe og afværge dette bug '. "

Undersøgelsen er offentliggjort i juli 26 nummer af Science.

En voksende mængde forskning tyder på, at mikrober, der lever i forskellige steder på menneskelige organer - næse, mund, mave-tarmkanalen, urinvejene og hud - spiller en vigtig, men ikke helt forstået, rolle i menneskers sundhed. Hidtil har mikrober i tarmen været bedst undersøgte sagde Naik.

"Det bliver mere og mere tydeligt, at bakterier, der lever sammen med dig er virkelig vigtigt for menneskers sundhed. En stor del af fokus for forskningen er at forstå vigtigheden af ​​bakterier i tarmen," Naik bemærkede. "Men der [er] bakterier, der lever i urogenitalkanalen, munden, på huden. Spørgsmålet er, gør de noget? Og hvad er deres bidrag til sundhed?"

Hvad er sikker på er, at mennesker bære rundt masser og masser af mikrober. Menneskelige organer er hjem for ti gange så mange mikrobielle celler end humane celler, siger Justin Sonnenburg, en assisterende professor i mikrobiologi og immunologi ved Stanford University School of Medicine.

"Der er en enorm paradigmeskift sker. Vi indser, at vi som organismer er ikke blot humane celler, vi er mennesker og mikrobielle celler sat sammen, og mikrobielle celler er en rigtig vigtig faktor i at diktere autoimmun reaktion, infektion respons, metabolisme og endog potentielt aspekter af adfærd, «Sonnenburg sagde. "Listen bliver ved og ved i mange, mange facetter af vores biologi."

Virkningerne af mikrober kan være positiv, som i tilfældet af musene afværger parasitten, sagde Sonnenburg. Men mikrobielle samfund har også potentiale til at anspore et negativt svar, måske køre inflammation i forbindelse med sygdomme som eksem eller psoriasis, siger han og tilføjer, at de fleste af forskning udført har afdækket sammenhænge mellem visse bakterielle samfund og forskellige betingelser, ikke direkte kausalitet.

For eksempel har forskere konstateret, at den bakterielle hud flora af mennesker med eksem afviger fra mennesker uden hudens tilstand, men hvor der påvirker hudens tilstand er ukendt, Niak sagde.

Også ukendte er, hvilken effekt vores nuværende hygiejnepraksis har på ændring naturligt forekommende mikrobielle samfund, og hvordan der kan være at ændre de sygdomme, vi udvikler eller infektioner vi er modtagelige for, tilføjede Sonnenburg.

Sonnenburg kaldte den nuværende forskning "smukt udført" i viser en stærk sammenhæng mellem mus mikrobielle hud fællesskaber og immunrespons.

Men eksperter opmærksom på, at mens undersøgelser med dyr kan være nyttige, de ofte undlader at producere lignende resultater hos mennesker.

Related Articles