Krop Detox bivirkninger

May 29 by admin

Afgiftning metoder såsom fastende og udrensning bruges til at genvinde sundhed og øge vitalitet. Men før du begynder et detox-program, skal du være opmærksom på de mulige bivirkninger forbundet med udrensning. Husk, at mens disse bivirkninger kan være ubehagelige, er de kun midlertidige og er et tegn på, at toksiner bliver frigjort fra kroppen.

tarm ændringer

Den primære bivirkning af faste og udrensning er ændringer i afføringsvaner. Nogle kan opleve øget afføring og endda hyppige løs afføring. Andre kan finde afføring ophøre helt i løbet af et rense. Hvis dette er tilfældet, kan colonics eller naturlægemidler lavementer være nødvendig. Tilføjelse udrensning urter såsom cascara Sagrada hjælper også til at stimulere træg tarm.

Men generelt de fleste individer oplever mere hyppige ture til badeværelset. Da toksiner frigives i blodbanen, vil nyrerne og tarmene begynder at udskille mere affald. Selvom det kan være en smule ubelejligt, det er en nødvendig del af rensningsprocessen.

Hovedpine

Hovedpine er den næste mest almindelige bivirkning af en detox. Disse kan variere fra mild til svær og kan vare timer eller endda dage, afhængigt af graden af ​​toksicitet. Den hovedpine kan simpelthen være resultatet af sult, eller de kan indikere dehydrering. Det er vigtigt at drikke masser af væske, især renset vand, gennem en rense. Drikke juice, der er højt elektrolytter, såsom appelsinjuice, kan medvirke til at lette hovedpine, der skyldes lave elektrolyt niveauer og mild dehydrering.

Fælles og muskelsmerter

Stive led og ømme muskler er faktisk en tegn på, at kroppen er behov for afgiftning. Under en rense, kan disse symptomer i første omgang blive forværret af faste og virkningerne af toksiner, der frigives. Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand i løbet af denne tid. Fordøjelsesenzymer, især bromelain, kan hjælpe med at lette betændelse, der forårsager led- og muskelsmerter. Efter de fleste detox-programmer, vil smerter i leddene falde, og lemmerne vil være mere fleksibel og mobil.

søvnforstyrrelser

Mange, der hurtigt eller rense erfaring forstyrrelser i søvnmønstre. Disse kan omfatte mild søvnløshed, irritabilitet og endda mareridt. Igen, disse er alle et resultat af toksiner, der frigives i blodstrømmen. En anden beslægtet bivirkning er mild depression. Husk, at disse bivirkninger er midlertidige og bør løse efter afslutning af rense. Kosttilskud såsom 5-HTP (hydroxytryptophan) hjælpe med at regulere hormoner forbundet med humørsvingninger og søvn mønstre.

Den helbredende krise

Alle de ovennævnte symptomer er tegn på, hvad der betegnes som en "helbredende krise". Da kroppen frigiver toksiner, der er blevet gemt i lever, nyrer og fordøjelseskanalen, er der bundet til at være negative bivirkninger. Men medmindre de er alvorlige eller utålelige, er det vigtigt at holde med udrensning regime og tillade afgiftning proces for at afslutte. Blid motion som spadsereture og yoga hjælp til at flytte lymfe væske og forhindre stagnation. Det er også vigtigt at få masser af hvile under en rense, for at give kroppen tid til at helbrede.

Related Articles