Krop Cleansing Pads til fødderne

February 28 by admin

Krop udrensning mund puder, sammen med ioniske fodbad, undertiden udråbt som mirakel detoxifiers og helbrede-alls. Det er fristende at tro, at blot at anvende en pude til bunden af ​​ens mund vil sikre en grundig krop udrensning og forbedret generelle sundhed, men før du bruger penge på kroppen udrensning trædepuder, er det klogt at tage et nærmere kig på, hvad der er lovet, og hvad der er faktisk leveret.

Hvordan Cleansing Pads skal arbejde

Den grundlæggende påstand om udrensning detox puder er, at ved at anvende dem til dine fodsåler, vil toksiner blive trukket ud af din blodbanen gennem porerne i din hud, gennem en slags osmose proces. Krav er også blevet foretaget af nogle producenter, at detox puder ikke kun trækker giftstoffer ud gennem huden, men også fjerne blokeringen af ​​passager i lymfeknude, et organ af immunsystemet. Slutresultatet af denne formodede aktivitet er en stigning i energiforbruget, et styrket immunforsvar, forbedret cirkulation, bedre søvn, og færre hovedpine. Producenterne hævder, at dokumentation for effekten af ​​detox puder er synlig, da puderne mørkere og bliver brune efter at have været slidt.

Hvad Cleansing Pads faktisk

Der har ikke været nogen videnskabelige undersøgelser, som viste, endeligt, at kroppen udrensning puder faktisk arbejde. Det korte svar på spørgsmålet om, hvorvidt kroppen udrensning trædepuder arbejde "er et rungende" nej "Det rejser spørgsmålet, så -. Hvorfor puderne bliver brune når de anvendes?

Ifølge Dr. Stephen Barrett, skriver for DeviceWatch.org ,, misfarvning af puderne efter brug ikke skyldes toksin absorption, men et kemikalie i puden, der får den til at misfarve ved kontakt med fugt eller sved. Renset vand ville misfarve kroppen udrensning puder i lige grad.

Det er værd at huske, at sunde og velfungerende lever og nyrer er ansvarlige for afgiftning proces i den menneskelige krop. Forarbejdede affald forlade kroppen i form af urin, afføring, og sved. Krop udrensning puder ikke trække ud yderligere giftstoffer, som ikke ville være blevet udskilt til at begynde med.

Bedste måde at rense kroppen

Hvis man virkelig er interesseret i at holde deres krop sund, kosten og livsstilsvalg er de bedste måder til at fremme en følelse af generelle trivsel og høj fysisk funktion. Udskiftning fødevarer såsom fede rødt kød, sukker, koffein, forarbejdede fødevarer, og konserveringsmiddel-belæsset fødevarer med frugt og grøntsager, fuldkorn, små portioner af magert kød, og masser af vand går en lang vej mod at fremme et sundere fordøjelsessystem tynget af raffinerede og forarbejdede fødevarer.

Derudover regelmæssig moderat til anstrengende motion - sammen med lejlighedsvise sauna bad - vil bidrage til at øge graden af ​​sved du producerer på en regelmæssig basis, og, ved fuldmagt, mængden af ​​toksiner udskilles.

Som for kroppen udrensning trædepuder? Gem dine penge.

Related Articles