Krav til ældrepleje

February 13 by admin

Krav til ældrepleje


Omsorg for de ældre betyder, at du skal være ekstra forsigtig --- især hvis du er involveret med end-of-life pleje --- for at sikre, at deres fysiske sundhed, mental sundhed og generelle velvære behov bliver opfyldt . Måltid forberedelse og kører ærinder er kun to af de opgaver, du tager på, når omsorgen for de ældre.

Førstehjælp

Førstehjælp viden giver dig mulighed for at ikke kun have mere tillid, når noget går galt med en ældre persons helbred, men også hjælper dig til at træffe beslutninger i krisetider. Certificering i kardiopulmonal genoplivning (CPR) giver dig mulighed for at hjælpe, når en ældre person er brudt sammen, har ingen puls eller er holdt op med at trække vejret. Vide, hvordan man behandler sår og behandle en anden blod er også nyttigt, hvis du har til at behandle et åbent sår eller mindre sår. Du bør også være sikker i at hjælpe en ældre person komme op fra et fald.

Husholdning og Personlig Assistance

Omsorg for en ældre person betyder, at du skal velbevandret i husholdning opgaver. Vaske retter, vask og tørring af tøj, og let rengøring er et par husholdning opgaver ofte kræves af de ældre. Den pårørende skal også vide, hvordan man forbereder nærende måltider, som nogle ældre mennesker finder køkkenet farligt eller ikke har energi til at forberede deres egne måltider. Personlige opgaver for pårørende omfatter Adskillelse daglige medicin i en pille-påmindelse boks og kører ærinder såsom at få dagligvarer eller optagning recepter. Hertil kommer, ture til læger kontorer er ofte afgørende for mange ældre mennesker, og kørsel kan være påkrævet den ældre person til disse aftaler.

kammeratskab

Mange ældre mennesker simpelthen har brug for en god ven at tale med, især enker og enkemænd. Kammeratskab til de ældre betyder, at du ikke kun bruger din fysiske tilstedeværelse, men også din udelte opmærksomhed til at lytte og tale med den person. Ældre individer ofte nyde enkle brætspil som brikker, Monopoly eller kortspil. Nogle kan lide at se deres yndlings tv-shows med deres pårørende. Blot at være til stede til samtale kan være gavnligt for en ældre person trivsel, som han vil vide, at du virkelig pleje. Kammeratskab og venskab kan også bidrage til at bremse depression i nogle ældre mennesker, der føler ensom i løbet af denne fase af deres liv.

Related Articles