Kost, Vægttab Ease Overgangsalderen Symptomer: Undersøgelse

October 8 by admin

Kost, Vægttab Ease Overgangsalderen Symptomer: Undersøgelse


Menopausale kvinder, der mister vægt spise en fedtfattig kost rig på frugt og grøntsager kan reducere eller eliminere deres hedeture og nattesved, en stor ny undersøgelse.

En af grundene forskerne kigget på vægttab som en måde at håndtere menopausale symptomer var på grund af lang tids forskning forbinder hormon-substitutionsterapi til hjertesygdomme og brystkræft.

"Vi ville se, om dette kunne være et alternativ til hormonbehandling," siger ledende forsker Candyce Kroenke, en forsker ved Kaiser Permanente nordlige Californien Division of Research i Oakland.

"Ja, kvinder, der har mistet vægt i forbindelse med denne sundere kost - faldende fedt, stigende fuldkorn, frugt og grøntsager - var signifikant mere tilbøjelige til at reducere eller eliminere symptomerne," tilføjede hun.

Reduceret hedeture og nattesved, de vigtigste symptomer på overgangsalderen, blev set i både overvægt og normalvægtige kvinder, der mistede vægt, Kroenke noteret.

Og grunden til det er forholdsvis enkelt, sagde hun: Fat tendens til at holde på varmen og tabe vægt hjælper kroppen sprede varme lettere.

Rapporten, som blev offentliggjort i juli 11 i online udgave af overgangsalderen, involverede data om mere end 17.000 kvinder, der deltog i Women Health Initiative studie.

Kvinderne med menopausale symptomer, som var på en fedtfattig kost rig på fuldkorn, frugt og grøntsager, som ikke fik hormon-substitutionsterapi og der mistede mindst 10 pounds i et år var mere tilbøjelige til at se nattesved og hedeture reduceres eller forsvinder efter et år, end gjorde kvinder, der opretholdt deres vægt (den "kontrol" gruppe), fandt forskerne.

Dr. Jennifer Wu, en fødselslæge / gynækolog på Lenox Hill Hospital i New York, kommenterede, at "dette absolut går sammen med tanken om, at god kost og motion og tabe vægt bidrager til generel sundhed."

Og hun tilføjede: "Det er en hurtig og nem løsning for hedeture og nattesved."

Wu bemærkede, at læger er stadig tilbageholdende med at tilbyde hormon-substitutionsterapi, selvom det virker. "Dette er en lav risiko fix," sagde hun.

"Jeg tror, ​​det vil arbejde for nogle patienter, og patienter kan kun få en delvis fritagelse af deres symptomer, men enhver hjælp er godt," Wu påpeget.

"Kost og vægttab er en sund vane, som forhåbentlig vil hjælpe menopausale symptomer. Der er meget lidt nedadrettede til at gøre det," tilføjede hun.

En anden ekspert aftalt.

"Vedtagelsen af ​​en sund kost er altid en god idé," siger Samantha Heller, en ernæringsekspert, motion fysiolog og klinisk ernæring koordinator ved Center for Cancer Care på Griffin Hospital i Derby, Conn.

"Sunde fødevarer, herunder grøntsager, soja, fuldkorn, bælgfrugter, nødder og frugter, mindske risikoen for mange kroniske sygdomme, og kan forbedre sundheden og trivslen betydeligt. I dette tilfælde sammen med vægttab på 10 pounds eller 10 procent af kropsvægt, kvinder, der gjorde sunde kostændringer tendens til at være faldet symptomer på hedeture og nattesved, "Heller bemærkede.

"Denne undersøgelse viser også den positive effekt af igangværende ernæringsvejledning ved registrerede diætister," tilføjede hun. "Kvinder i interventionsgruppen, som blev rådgivet af registrerede diætister, var tre gange større sandsynlighed for at tabe sig end kvinder i kontrolgruppen. En stor faktor i mislykkede vægttab forsøg er folk ikke at vide, hvordan eller hvor man skal begynde. Ernæring rådgivning tager gætteri ud af at skabe en sund livsstil og bidrager til at motivere og sætte folk til at blive på sporet. "

Forskningen blev offentliggjort få dage efter en koalition af førende medicinske grupper, der er indgået i en fælles erklæring, at hormon-substitutionsterapi kan være nyttigt og sikkert for mange kvinder, der lider af symptomerne på overgangsalderen.

Koalitionen omfatter 15 medicinske grupper, herunder den nordamerikanske Menopause Society, American Society for Reproductive Medicine, den Endocrine Society og American Academy of Family Physicians.

Related Articles