Kombination af Thyroid Medicines ikke nødvendigt

June 29 by admin

Kombination af Thyroid Medicines ikke nødvendigt


To behandlinger er ikke altid bedre end en, antyder ny forskning sammenligner thyroideahormonniveauerne før og efter skjoldbruskkirtel fjernelse kirurgi.

Undersøgelsen, der blev offentliggjort i februar 20 spørgsmålet om Journal of American Medical Association, fandt, at når folk er kun givet syntetisk levothyroxin (T4) efter skjoldbruskkirtlen fjernelse kirurgi, deres niveauer af et andet hormon, triiodothyronin (T3), ophold om samme som de var før operationen, hvilket tyder på, at behandling med yderligere T3 er ikke nødvendig.

"Dybest set, hver patients T3 niveauer forblev den samme efter operationen, som den var før," sagde undersøgelse forfatter Dr. Jacqueline Jonklaas, en assisterende professor i medicin i fordelingen af ​​endokrinologi ved Georgetown University Hospital i Washington, DC

Så mange som 27 millioner amerikanere har en vis form for sygdom i skjoldbruskkirtlen, ifølge den amerikanske sammenslutning af endokrinologer; omkring halvdelen af ​​disse mennesker er udiagnosticeret.

Normalt skjoldbruskkirtlen gør to hormoner - T3 og T4. Så meget som 20 procent af T3 i blodet direkte produceret af skjoldbruskkirtlen, men resten er lavet i væv uden for skjoldbruskkirtlen, der konverterer T4 til T3, ifølge Jonklaas. De fleste mennesker, der har haft deres skjoldbruskkirtel fjernet eller har haft thyreoideavæv ødelagt som følge af behandling med radioaktivt jod tage supplerende T4 producere tilstrækkelige mængder af begge hormoner og føler bøde.

Men, sagde Jonklaas, i en lille gruppe af mennesker, der tager bare T4, opstår kognitive problemer, og eksperter troede måske det var fordi disse mennesker manglede den ekstra dosis af T3 sædvanligvis fremstillede skjoldbruskkirtlen, i stedet konverteret fra T4.

At forsøge at afhjælpe disse symptomer, har nogle læger ordineret kombinationsbehandling, der omfattede T4 og T3. Jonklaas sagde, at mange kliniske undersøgelser er blevet udført på kombinationen og at ingen klar fordel er blevet vist at ordinering T3 foruden T4.

Tilsætningen af ​​T3 også gør behandling og overvågning mere kompleks. Behandling med T4 tilvejebringer stabile niveauer af både T3 og T4 hormoner. Men når syntetisk T3 er givet, det bygger op og derefter forsvinder hurtigt, ifølge Jonklaas, der tilføjede, at hvis patienter kombinationsbehandling ikke overvåges nøje, kan de udvikler symptomer på skjoldbruskkirtlen overaktivitet, såsom hjertebanken og søvnbesvær.

I et forsøg på at sætte denne debat til hvile, Jonklaas og hendes kolleger fulgte 50 personer i alderen 18 og 65 år, der er nødvendige for at have deres skjoldbruskkirtel fjernet på grund af skjoldbruskkirtlen knuder, kræft eller en struma. Ingen af ​​de frivillige havde symptomer på underaktiv (hypoglykæmi) eller overaktiv (hyper) skjoldbruskkirtel ved starten af ​​undersøgelsen.

Alle undersøgelsens deltagere blev behandlet med T4 alene efter operationen.

Forskerne målte T4 og T3 niveauer både før og efter operationen og i det væsentlige fandt ingen ændring.

"Dette er endnu et bevis på, at kombinationsbehandlingen er usandsynligt, at være til gavn for mennesker, der har haft skjoldbruskkirtlen kirurgi," siger Dr. David Cooper, direktør for divisionen for endokrinologi på Sinai Hospital i Baltimore og direktør for Johns Hopkins Universitys skjoldbruskkirtlen klinik. Han skrev en leder, der ledsagede undersøgelsen.

Cooper gjorde opmærksom på, at der var nogle mennesker, der havde lidt lavere niveauer af T3 efter operationen, og at disse mennesker kan være dem, der er kandidater til kombinationsbehandling.

Både Jonklaas og Cooper sagde resultaterne sandsynligvis gælder for personer, der har forkert fungerende skjoldbruskkirtel så godt, især for folk med overaktiv skjoldbruskkirtel, der enten har deres skjoldbruskkirtel fjernet eller ødelagt med radioaktivt jod.

Related Articles