Kilde til Salmonella-Tainted Tyrkiet stadig uklart

March 9 by admin

Kilde til Salmonella-Tainted Tyrkiet stadig uklart


Regeringens eksperter fortsat søger kilden til et udbrud af salmonella sygdom knyttet til jord kalkunkød, der har dræbt en person og syg mindst 76 mere.

Både amerikanske landbrugsministerium (USDA) og de ​​amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse har sagt, at de er på udkig efter oprindelsen af udbruddet, der startede i marts, rapporterede Associated Press.

Ifølge CDC, har sygdomme dukket op på landsplan. De største antal sager er grupperet i Michigan og Ohio, med 10 sager hver, mens Texas havde ni sygdomme. Cases har også rejst i Illinois (syv), Californien (seks) og Pennsylvania (fem). Alabama, Arizona, Georgia, Iowa, Indiana, Kentucky, Louisiana, Massachusetts, Minnesota, Missouri, Mississippi, North Carolina, Nebraska, Nevada, New York, Oklahoma, Oregon, South Dakota, Tennessee og Wisconsin har også rapporteret mellem 1-3 sager hver.

Et dødsfald, der involverer en sag i Sacramento County, Californien., Er blevet rapporteret af statslige embedsmænd der. CDC siger sager er blevet rapporteret hver måned siden marts, med de seneste rapporter sker i midten af ​​juli. Agenturet siger, at måske endnu ikke er blevet indberettet nyere sager.

Ifølge agenturet, kulturer taget fra fire prøver af jorden kalkun opnået fra detailforretninger fra marts 7 og 27 Juni blev forurenet med den samme stamme af salmonella, men denne stamme er ikke blevet afgjort knyttet til sygdomme rapporteret. Tre af de fire prøver blev sporet til den samme produktion center, men CDC ikke navn hverken detailhandlere eller producenter, sagde AP.

Salmonella er en meget almindelig patogen på fjerkræ, og USDA regler begrænser tilbagekaldelse af salmonella-plettet fjerkræ, indtil der er etableret en klar sammenhæng til sygdom. Ifølge AP, indtil dette link er bevist, kan det være svært for embedsmænd til at frigive oplysninger om detailhandlere, distributører eller fabrikanter impliceret i udbruddet.

I mellemtiden USDA s Fødevaresikkerhed og Inspection Service (FSIS) indberettede 29 jul, at "minder forbrugerne om den afgørende betydning af følgende pakke madlavning instruktioner for frosne eller friske jorden kalkun produkter og generelle retningslinjer for fødevaresikkerhed ved håndtering og klargøring enhver rå kød eller fjerkræ. "

Tale til AP tirsdag FSIS talsmand Neil Gaffney sagde, at "på trods af en omfattende undersøgelse af FSIS og CDC til dato, er der ikke meget epidemiologiske oplysninger på dette tidspunkt, at endeligt forbinder disse sygdomme til et specifikt produkt eller virksomhed. Uden specifikke nok data, ville det ikke være hensigtsmæssigt at udstede en hjemkaldelse. "

Ifølge USDA, kan Salmonella bakterie forårsager salmonellose, som "kan være livstruende, især for dem med svagt immunforsvar, såsom spædbørn, ældre og personer med HIV-infektion eller kemoterapi." Symptomerne opstår typisk inden for otte til 72 timer og kan omfatte feber, mavekramper og diarré. Kulderystelser, hovedpine, kvalme og opkastning kan også forekomme, og symptomerne kan vare op til en uge.

â € ¨

â € â € â € ¨

Sådan forhindrer Salmonella Sygdom fra kød:

â € â € â € ¨

Det amerikanske landbrugsministerium Fødevaresikkerhed og Inspection Service tilbyder op disse tips til forbrugere:

  • â € â € â € ¨
  • Vask hænderne med varmt vand i mindst 20 sekunder, før rører råt kød eller fjerkræ, og vask alle redskaber, fade og skærebrætter med varmt sæbevand.
  • â € â € ¨
  • Sørg for at adskille råt kød / fjerkræ fra andre fødevarer (f.eks grøntsager), som ikke vil blive kogt. Brug separate skærebrætter til kød, fjerkræ, ægprodukter og kogte fødevarer.
  • â € â € ¨
  • Sikre interne madlavning temperaturer for kød (herunder hakket oksekød / svinekød) er 160 grader Fahrenheit (F) og 165 grader F er sikkert for kalkun, kylling og andet fjerkræ. Check med en fødevare termometer.
  • â € â € ¨
  • Vær sikker på at nedkøle råt kød og fjerkræ inden for to timer efter købet (en time, hvis temperaturerne klatre over 90 grader F). Køleskab kogt kød og fjerkræ inden for to timer madlavning.
  • â € â € ¨

â € â € ¨

Related Articles