Kanel og urinvejsinfektioner

July 3 by admin

Urinvejsinfektioner er almindelige og mere udbredt blandt kvinder end mænd. Hvis infektionen er begrænset til blæren, kan det være smertefuldt og frustrerende. Men hvis det breder sig til nyrerne, kan konsekvenserne være kritisk. Blandt de mange behandlinger til rådighed, kan kosten kanel hjælpe kontrollere infektionen.

Onset

Infektion forekommer, når bakterierne E. coli ind i urinvejene - nyrer, blære eller urethra - især hvis immunsystem er blevet svækket. Dette kan ikke alene gøre det muligt for bakterier at komme ind, men det giver dem nok muligheder for at formere sig og skabe en fuld-blæst infektion.

Kanel

Kanel er den indre bark af en lille stedsegrønt træ findes i Asien. Det har været anvendt som et terapeutisk medicin i århundreder i Asien og Egypten.

Behandling

Bland 2 spsk. kanel pulver og 1 tsk. af honning i et glas lunkent vand og drikke det. Undersøgelser har vist, at kanel (olie eller ekstrakt) har anti-fungal, anti-bakterielle og anti-parasitære egenskaber. Denne egenskab er blevet vist at undertrykke urinvejsinfektion forårsaget af E. coli-bakterier og fælles gær infektion forårsaget af bakterien Candida albicans. Kanel fungerer som et naturligt antibiotikum og antiseptisk at helbrede infektionen.

Køb og Lagring

Når du køber kanel, sørg for at det er frisk ved at fastslå det har bevaret sin søde lugt. Opbevares i en lufttæt beholder på et koldt sted, således at bevare sin smag. Kanel opbevaret således vil bevare sin friskhed i over 12 måneder.

Tips til brug

Kanel tilføjer til smag af fødevarer og giver det en sød aroma. Bruger det regelmæssigt hjælper ødelægge bakterier i urinvejene.

Related Articles