Kaffe Enema Fordele

August 9 by admin

Kaffelavement bruger kaffe i stedet for saltvandet anvendes i typiske lavementer. Drikke kaffe betragtes som en toxifying middel, men anvendes i lavementer, er kaffe siges at fungere som en detoxifier for leveren og andre dele af kroppen.

Fordele

Kaffelavement anvendes som en fremgangsmåde til afgiftning. Fordele omfatter lindring af hovedpine, kvalme, smerter og træthed, og udrensning af leveren og tyktarmen.

kontroversielle Fordele

Kaffelavement er blevet anvendt i behandlingen af ​​degenerative sygdomme i et forsøg på at vende virkningerne af arthritis, lupus, hjertesygdomme, cancer, AIDS og andre tilstande.

Forskelle

Kaffelavement afviger fra den mere almindelige saltvand lavement. Den ingredienser koffein, theobromin og theophyllin til stede i kaffe lavementer hjælpe slappe glatte muskler, der forårsager blodkar og galdegange at spile.

effekter

Kaffelavement er stærke detoxifiers fordi de øger produktionen af ​​frie radikaler og fungerer som en form for dialyse i kroppen.

Risici

Brug kaffe lavementer kan forårsage elektrolytforstyrrelser, mulig koffein afhængighed, interne brandsår, anal tåreflåd, og andre potentielle komplikationer.

Related Articles