Introduktion til Digital radiografi

March 13 by admin

Digital radiografi anvendes primært inden for det medicinske område på områder som tandpleje og medicinsk billedbehandling. Computer teknologi anvendes i digital røntgen til at fange, display, forbedre og gemme røntgenbilleder.

typer

Digital radiografi udføres typisk af to forskellige typer af systemer:. Direkte og indirekte "Direkte digital røntgen systemer sender information direkte til en computer via trådløse eller wire transmissioner Indirekte radiografi systemer bruger fosfor opbevaring plader (PSP) at gøre billeder og billederne er indsat i en scanning enhed, før de sendes til en computer.

Forenkling

Røntgenfilm forarbejdning anvender stråling og er en standard metode for at fjerne og visning af billeder med henblik på at diagnosticere og behandle patienter. Digital radiografi eliminerer problemer med behandling af billeder, såsom arbejde med kemiske stoffer, vedligeholdelse ordentlig behandling temperaturer og fjerne udsættelse for stråling. Digital radiografi har potentiale til at eliminere eller reducere behovet for røntgenfilm.

Fordele

Digital radiografi giver fordele såsom at eliminere omkostninger film for radiologiske anlæg eller afdelinger, således at læger til hurtigt at diagnosticere patienter, da de ikke behøver at vente på udvikling af film, giver mulighed for samtidig visning af billeder ved sundhedspersonale på forskellige steder og er let replikeres til backup og lagring.

Related Articles