Ingredienser Inkluderet i Levoxyl

June 20 by admin

Levoxyl er et syntetisk skjoldbruskkirtel hormon erstatning for mennesker, der producerer utilstrækkelige mængder af skjoldbruskkirtlen. Denne betingelse er kendt som "hypothyroidism." Den mest almindelige type af denne betingelse er kendt som "Hoshimoto sygdom." Lovoxyl generiske form, er kendt som levothyroxin. For at være effektiv, skal den medicin indeholde specifikke bestanddele.

Syntetisk T4 Natrium

RxList.com angiver den aktive bestanddel i Levoxyl som "syntetisk krystallinske L-3,3 ', 5,5'- tetraiodthyronin natriumsalt [levothyroxin (T4) natrium]." Dette er mere ofte omtalt som "syntetisk T4 hormon." Denne syntetiske hormon er kemisk ækvivalent af naturligt forekommende T4 hormon produceret af vores skjoldbruskkirtlen.

Formel

Den kemiske formel af syntetisk T4 hormon er "C15H10I4N NaO4 • H2O." Dette er den molekylære struktur af den aktive bestanddel, hvis størrelse varierer. Den måles i mikrogram (mcg). Standard doser spænder fra 25mcg og stige til 200mcg.

Bindemidler

Ligesom de fleste piller, er Lovoxyl aktive bestanddel sættes til en binder, som holder det hele sammen. Lovoxyl udnytter tre ringbind: Mikrokrystallinsk cellulose, croscarmellosenatrium og magnesum stearat. Mens Lovoxyl aktive ingredienser er fast besluttet på at være terapeutisk equivalant til generiske versioner af FDA, kan bindemidler og tilsætningsstoffer afvige fra dem, der anvendes i Lovoxyl.

Color Tilsætningsstoffer

Lovoxyl bruger forskellige standard tilsætningsstoffer afhængig af dosis. Farven er tilføjet som en sikkerhed og bekvemmelighed foranstaltning så patienterne let kan skelne mellem en dosis og en anden samt mellem Lovoxyl og andre piller. For eksempel en 25mcg tablet indeholder FD & C Yellow No. 6 Aluminum Lake. Farver til forskellige doser er gule, blå og rød, selvom 50mcg tabletter bruger ikke farvestoffer.

Related Articles