Information til lavindkomstlande Health Insurance

May 16 by admin

Information til lavindkomstlande Health Insurance


Sygesikring giver et sikkerhedsnet for familier har behov for lægehjælp. Men for nogle lavindkomstfamilier, finde sygesikring er vanskelig. En række muligheder findes, herunder både offentlige og private institutioner er villige til at arbejde med familier og enkeltpersoner uden store finansielle ressourcer. Desuden føderale programmer såsom Hill-Burton-program hjælpe familier med lave indkomster.

Hill-Burton

The Hill-Burton-loven giver støtte til både private og offentlige medicinske centre og faciliteter. Til gengæld for finansiering, skal disse hospitaler og centre tilbyde gratis eller billig emergency room services til enkeltpersoner og familier, der bor i området omkring centrene. Hospitaler i Hill-Burton-program skal give personer med oplysninger om indkomst, der er nødvendige til at engagere sig i programmet.

stater

Enkelte stater levere billige sygesikring gennem private forsikringsselskaber. Selvom præcise krav varierer fra stat til stat, stater som Washington er enige om at betale forskellen mellem, hvad en lav indkomst patient har råd til og hvad et forsikringsselskab opkræver normalt. For eksempel, hvis en politik normalt koster $ 300 om måneden, kan en lav indkomst individ betale $ 150 om måneden. Staten betaler de resterende 150 $. Ikke alle stater deltager i sådanne programmer, dog.

Medicaid

For enkeltpersoner og familier i lavindkomstlande omstændigheder, Medicaid tilbyder yderligere hjælp. Hver stat opstiller sine egne Medicaid krav. Disse krav dikterer adgang til tjenester og etablere retningslinjer for støtteberettigelse. Når en person eller familie bruger Medicaid systemet, er de modtagne tjenesteydelser betales direkte til sundhedspleje facilitet, snarere end at tilbagebetale nogen penge, der kommer fra den enkelte. Afhængig af omstændighederne, er børn nogle gange berettiget til Medicaid, selv når forældrene ikke kan kvalificere sig.

CHIP

For børn af lavindkomstfamilier og enkeltpersoner, mange stater har en børns Health Insurance Program. Under CHIP er mange tjenester, der er omfattet, herunder besøger lægen, både når barnet er sundt og når barnet er sygt. Immuniseringer er normalt dækket, samt. Desuden tandpleje falder ind under CHIP beskyttelse, som gør vision pleje. Under CHIP, kan et barn kun modtage dækning under programmet, og kan ikke have nogen anden form for sygesikring. Derudover er der en indkomst-verifikation proces oprettet for at sikre barnet kommer fra en familie med lav indkomst. Personer, der ønsker at lære om CHIP tilgængelighed i deres tilstand bør kontakte de lokale Blå Kors eller blå Shield kontorer for at finde ud af, hvordan det CHIP arbejder i deres område.

Related Articles