Indendørs brændeovne kan påvirke luftkvaliteten

July 31 by admin

Indendørs brændeovne kan påvirke luftkvaliteten


Selv om mange mennesker nyder at indsamle omkring en brand i de kolde vintermåneder, kan brande, der ikke er bygget ordentligt påvirker luftkvaliteten og folks sundhed, ifølge det amerikanske Environmental Protection Agency (EPA).

Røg kommer ud af skorstenen er et tegn på, at en brand ikke brænder effektivt. Røg fra træ indeholder fine partikler, de såkaldte fine partikelforurening. Disse partikler kan skade lungerne, blodkar og hjerte. Børn, ældre og personer med hjerte og lungesygdomme er i størst risiko fra fine partikelforurening, ifølge EPA.

EPA tips til at skabe et renere brændende ild nævnes:

  • Brug kun tørt, krydret træ. Disse logfiler vil gøre en hul lyd, når du rammer dem sammen. Undgå at brænde våde eller grønne logfiler, der skaber ekstra røg, og affald brændsel.
  • Kontroller fugt. Indholdet af træ vandindhold bør være mindre end 20 procent. Træ fugt målere er tilgængelige på hjemme-forbedring butikker så træ kan testes før det er brændt. De kan koste så lidt som $ 20 eller derunder, ifølge EPA.
  • Brug tørt pindebrænde for at starte en brand. Dernæst tilføje et par stykker træ. Vær sikker på der er plads mellem logs, så der er nok luft til at få ilden går.
  • Dirty glasdøre på brændeovne eller røg fra skorstenen er begge tegn på, at træet er for fugtigt eller ilden har brug for mere luft.
  • Brænder aldrig skrald, pap, malet træ eller træ, der er behandlet med eller indeholder lim, såsom krydsfiner eller spånplade. Disse materialer kan frigive skadelige stoffer, når de brændes. De kan også skade en brændeovn.
  • Vær opmærksom på luftkvaliteten. Nogle områder begrænse brugen af ​​brændeovne og pejse under visse betingelser luftkvalitet. Du kan finde ud af, hvad luftkvalitet prognosen er i dit område på airnow.gov.

Hvis du bruger en brændeovn til at varme dit hus, kan du spare træ og skabe mindre røg med en EPA-certificeret brændeovn. I januar 2014 EPA foreslog opdateringer til behovet for nyligt lavet træ varmeapparater, der vil gøre disse produkter renere i fremtiden. Forventes Endelige regler at blive annonceret i februar 2015.

Related Articles