I løbet af de Counter helbredelsesmetoder for kønsvorter

September 26 by admin

Over 90 procent af tilfældene af kønsvorter er forårsaget af to særlige stammer af HPV: HPV 6 og HPV 11. HPV eller human papillomavirus, er en seksuelt overført sygdom, der er passeret gennem hud-mod-hud kontakt. Kønsvorter kan være så lille, du ikke kan se dem, eller de kunne fremstå som små blomkål-formede buler eller små, kødfarvet bump. De kunne vises omkring penis, området mellem penis og scrotum, ved anus, på vagina, vulva, cervix eller i perineale område. Vorter selv skal behandles af lægen, mens HPV er generelt ikke behandles overhovedet.

Behandlinger

De vorter selv bliver behandlet ved at fjerne vorte. Der er en række af procedurer i en læge kontor til rådighed til at gøre dette, herunder cyrosurgery (frysning vorter), laserkirurgi, eller en elektrokirurgisk procedure kaldet en leep, hvilket indebærer skære vorterne fra huden med en løkke-formede stykke udstyr . Selv om der er en række receptpligtig muligheder, nonprescription eller over-the-counter behandlinger er mere begrænsede.

Condysil Gel

Condysil Gel er en over-the-counter creme, der påføres direkte på de kønsvorter. Dens producent hævder produktet fjerner vorter uden at fryse eller brænde huden. Den er tilgængelig fra flere internet-kilder, og ingen recept er nødvendig. Gelen bør anvendes to gange dagligt.

Wartol

Wartol er et andet nonprescription produkt anbefales til behandling af kønsvorter. Det hævder at være en naturlig tilgang med en 97-procent succesrate. Udokumenterede tal viser en samlet reduktion i udbrud af kønsvorter, hvis ikke fuldstændig afskaffelse. Det fås i kiosker og på internettet og dosisanbefalinger foreslå det skal bruges i tre måneder.

Dermisil

Dermisil er en tredje over-the-counter mulighed. Producenten beskriver det som langsommere virkende men stadig effektiv til at fjerne kønsvorter. Udokumenterede tal viser, brugere har set resultater i cirka to til tre uger. Den medicin bør anvendes i mindst seks måneder for at forebygge tilbagefald udbrud af kønsvorter.

Farerne ved Over-The-Counter helbredelsesmetoder

Mange af de over-the-counter helbredelsesmetoder for kønsvorter er ikke blevet vist sig effektiv. Endvidere den underliggende årsag til kønsvorter - HPV - kan også føre til kræft i livmoderhalsen, vagina og penis, hvis de ikke behandles korrekt. Således et besøg til en læge for at få en korrekt diagnose og behandling både for kønsvorter og for den underliggende HPV er afgørende. Selvom HPV ikke kan behandles, når du kontrakt den, kan overvåges din krop for tegn på kræft forårsaget af virus.

Standard, over-the-counter, bør heller ikke anvendes vorte medicin for kønsvorter behandling som kønsvorter adskiller sig fra vorter på hænder, fødder eller andre dele af kroppen og cremer kan være ineffektiv eller endog farlig.

Related Articles