Hvordan vælger Tandpasta

June 7 by admin

Hvordan vælger Tandpasta


At vælge en tandpasta kan være lige så nemt som at tage den ene til salg for de laveste omkostninger, eller måske du er den type, der går til de nyeste og nyeste post. I så fald, har du sandsynligvis ikke ville være at læse denne artikel. Men der er mange mennesker, der er interesseret i detaljer som ingredienser, resultater, omkostninger pr ounce og smag. Det afhænger af, om du har brug for en whitener, en formel for følsomme tænder eller måske en sjov smag at lokke et barn til at holde børstning. Det er et emne, vi synes at tænke på et par sekunder i morgen og aften, og derefter glemme alt om resten af ​​dagen.

Instruktioner

1 Så hvad kan du forvente at finde i en tube tandpasta? Generelt er der et slibemiddel af en slags. Silica er det almindelige valg, som, efter tørring, er det samme stof kaldet tørremiddel findes i små pakker for at holde tingene tørre. Det er en klar gel almindeligvis anvendes i gel pastaer samt de hvide pastaer. Der er nogle fortykningsmidler til at holde det på din pensel, nogle vaskemidler nedbryde fedtet film venstre fra fødevarer, til nogle aromaer maskere smagen af ​​de gamle bits af fødevarer, nogle vand blødgørere hjælpe rengøringsmidlet virke bedre, og nogle sødestoffer til gøre det velsmagende på tungen.

2 Natriumfluorid er et hvidt krystal, der anvendes til at holde tandemaljen hårdt. Det reducerer bakteriers evne til at producere syrer og remineralizes tandoverfladen allerede angrebet af syre. Det er et kontroversielt uorganisk stof, der også bruges i insekticider og træbeskyttelsesmidler og rent faktisk ikke anvendt i de fleste lande. Forståelse lidt mere om dette tilsætningsstof kan gøre dig genoverveje, om du vil sætte det i munden.

3 Behandling er anvendelsen af natriumlaurylsulfat som et overfladeaktivt middel eller skummer. Det fungerer meget godt i at forårsage en skummende handling, men det er en irriterende på huden og kan forårsage sår i munden og kan forstyrre din mave ved indtagelse. Men hvis du er en generelt sund voksen bør tandpasta skum tolereres fint. Men hvis du er på udkig efter et produkt uden denne ingrediens - måske dine børn sutter på deres tandbørster eller du har en øm mund - tjek nedenstående afsnittet Ressourcer for tandpastaer uden det.

4 Måske søger du en pasta, der vil hjælpe med at bekæmpe tand følsomhed. Der er to store ingredienser, der anvendes i dag. Den ene er strontiumchlorid, som efter en periode, der faktisk tilstopper hullerne i tand dentin at tillade kold luft eller syrer til at trænge ind i de nerver, eller kaliumnitrat, som hjælper med at berolige nerverne. Der er mange mærker annonceret som værende god til følsomme tænder.

5 Flavor er et stort problem for en masse mennesker. Crest, for eksempel har den stærkeste myntesmag i "ekstrem plantestoffer mynte" præparater. Der er masser af mindre, mindre kendte produkter, som kan konkurrere Crest i sin mintiness.

Related Articles