Hvordan til at lindre angst

November 8 by admin

Hvordan til at lindre angst


Uanset om du er bekymrede over en kommende arbejde forfremmelse eller du er bekymret for næste måneds regninger, der beskæftiger sig med og lindre angst er muligt fra hjemmet uden dyre behandlinger eller medicin. Behandling af angst og overvældende følelser af nervøsitet er nødvendig for at leve et fuldt og lykkeligt liv uden byrden af ​​stress og angst konstant på dit sind. Med et par tips og tricks (sammen med engagement og dedikation), vil du være på vej til en angst-fri livsstil.

Instruktioner

1 Tag dybe vejrtrækninger helst du føler dig stresset, overvældet eller nervøse. Inhale gennem næsen helt og så dybt som muligt, udånding ved hjælp af din mund. Gennemfør åndedrætsøvelse med fem til 10 indåndinger for at hjælpe med at lindre din angst og berolige din krop.

2 Lyt til musik og tage en pause fra arbejdet for at læse eller se en film --- få dit sind ud af økonomiske eller job stress og bekymringer.

3 Motion og meditere hver dag for at hjælpe med at forbedre din krops generelle fysiske form og dine mentale funktioner. Mediter hver dag i fem til ti minutter, sidder tavst eller tænke positivt i din morgen rutine, brusebad eller mens liggende i sengen. Forskellige meditationsøvelser er tilgængelige online ved hjælp af kendte websites såsom gratis Meditations (freemeditations.com) og TM (tm.org).

4 Tegn et varmt bad eller suge dine fødder i et fodbad for en halv time til at lindre dit sind af stress og bekymring. Brug aromaterapi badesalt og brusegelé til ro og slappe af din krop og sind --- hjælpe med at fritage dig fra følelser af angst.

5 Rens dit hjem og organisere rod omkring dig til at lindre angst og en overvældende følelse af at være fanget.

6 Hold et tidsskrift eller dagbog til at skrive dine daglige begivenheder og spændinger, som vil hjælpe til at udtrykke eventuelle problemområder eller problemer i dit liv --- bidrage til at gøre dem lettere at håndtere og løse.

TIPS

  • Holde op med stress-skille teknikker hver dag ved at have en daglig rutine af hver vil have en langsigtet effekt på dit sind og krop, lindre angst permanent.
  • Angst er til tider en alvorlig tilstand. Hvis du føler, at du er ude af stand til at klare eller håndtere din angst, straks kontakte din læge eller terapeut --- som angst kan have livstruende konsekvenser. Angst forårsager panikanfald i mange (inklusive kvalme, kulderystelser og brystsmerter eller ubehag), følelser af håbløshed og depression og ekstreme frygt for situationer i hverdagen. Ring 911, hvis du har en panik angreb, som du ikke er i stand til at håndtere på egen hånd for at forhindre alvorlige helbredsmæssige problemer.

Related Articles