Hvordan til at lindre allergi med NeilMed Sinus Skyl

May 21 by admin

Når du oplever allergi eller en kold enormt pres kan bygge op i dine bihuler. Dette pres kan undertiden afhjælpes blot ved at blæse din næse. Men når der ikke er nok, hvad skal du gøre? NeilMed Sinus Skyl er en alternativ løsning til at lindre sinus pres. Den blide strøm af saltopløsningen vil udvaske sinus hulrum uanset er irriterende det og hjælpe med at lindre presset.

Instruktioner

1 Rens dine hænder med sæbe og varmt vand for at fjerne eventuelle bakterier.

2 Tøm indholdet af NeilMed Sinus Skyl pakke ind i NeilMed Sinus Skyl flaske. Fylde flasken med 8 oz. renset varmt vand. Luk låget, og dække åbningen under omrystning af flasken for at blande vand med indholdet fra pakken for at danne en saltopløsning.

3 Lean frem med hovedet over vasken og spidsen af NeilMed Sinus Skyl flaske i det ene næsebor. Klem flasken for at tillade halvdelen af ​​saltopløsningen til at flyde op i dit næsebor og ud af den anden. Når halvdelen af ​​flasken er tømt, stop og forsigtigt blæse din næse med en serviet til at frigive noget andet, der stadig er i din næse. Vær sikker på at ikke presse dine næsebor lukket, mens blæser din næse for at beskytte dine trommehinder.

4 Gentag det forrige trin med det andet næsebor tillader det andet næsebor til afløb.

TIPS

  • Lav din egen saltvand skylning til brug med NeilMed Sinus Skyl flaske, hvis du løber tør og oplever sinus pres eller allergi.
  • Sørg for, at vandet ikke er for varmt.

Related Articles