Hvordan til at kontrollere smerte

May 30 by admin

Smerte er en hård ting at beskæftige sig med og er vanskelig at kontrollere, især da det påvirker alle i en unik måde. Mens nogle smerter kan behandles, andre former for smerte nødt til at blive behandlet uden medicin. Det er vigtigt at afgøre, hvilken type smerte du har, og behandle det i overensstemmelse hermed.

Instruktioner

1 Tænk på type smerter du har, og beslutte, om det er somatisk, visceral eller neuropatisk. Somatisk smerte beskrives ofte som en smerte og er beliggende i et generelt område. Visceral smerte tendens til at kunne mærkes i et stort område over hele kroppen og kommer fra et tryk dybt inde i din krop - eksempler på dette er vækster og intern blå mærker. Neuropatisk smerte er, når dine nerver er beskadiget, betændt eller fanget.

2 Rådfør dig med din læge for at se, hvilke valg du har i at styre din smerte. Hvis din læge anbefaler medicin, forhøre sig om bivirkninger og risici. Spørg om homøopatiske midler, der kan være mindre barsk til dit system.

3 Uddan dig selv på de forskellige medikamenter, og forske i, hvordan de interagerer med andre lægemidler. Få en second opinion fra en anden læge, farmaceut eller medicinske lærebøger.

4 Fokus på afslapning, når din smerte er særlig intens. Vær opmærksom på at kroniske smerter ofte fører til depression og bivirkninger af visse lægemidler også føre til depression. Bekæmpe dette med professionel hjælp, hvis det er nødvendigt, og forblive involveret med så mange af dine tidligere interesser og aktiviteter som muligt.

5 Tænd negative tanker om din smerte til positive tanker om, hvad du er stadig i stand til at gøre. Styr din ledelse af smerte ved at udvikle sund kost og sove vaner, så din krop er så stærk som muligt at styre dine smerter.

6 Deltag støttegrupper, så du kan forbinde med andre mennesker med lignende problemer og dele løsninger og klare mekanismer.

Related Articles