Hvordan til at betale for din Lap band kirurgi

August 10 by admin

Hvordan til at betale for din Lap band kirurgi


Planlægger du en lap band kirurgi og bekymrede for, hvordan at betale for det? Din bekymring kan være berettiget som ikke alene er denne type kirurgi relativt dyre, kan det ikke være omfattet af din forsikring. Læs videre for at finde ud af, hvordan til at betale for skødet band kirurgi.

Instruktioner

1 Tal med dit forsikringsselskab og studere din forsikring grundigt. Dette vil hjælpe dig vide, om din politik dækker fedme kirurgi.

2 Kontakt din læge og bede ham om at foreslå måder, hvor proceduren kan dækkes under din forsikring planen. Husk at hvis du ord proceduren omhyggeligt, kan dit forsikringsselskab se det kritiske behov for kirurgi.

3 Tag et personligt lån fra din bank. Denne måde kan du lette byrden for at betale en enorm mængde up front.

4 Kig efter kirurger eller hospitaler, der giver betalingsmuligheder til deres kunder. Tjek den rente, som din læge eller hospital vil opkræve.

5. Overvej at betale halvdelen af beløbet i kontanter og resten med et kreditkort. På denne måde kan du opdele betalingen i rater.

6 Fortæl din familie om din beslutning om at have skødet band kirurgi. Spørg dem ikke til at købe gaver til dig på din fødselsdag eller andre lejligheder. Foreslå, at de bidrager disse penge til din operation i stedet.

Related Articles