Hvordan til at bestemme kvaliteten af ​​en Health Plan

August 10 by admin

Hvordan til at bestemme kvaliteten af ​​en Health Plan


For at bestemme kvaliteten af ​​en sundhedsplan, skal du omhyggeligt læse planen dækning bog, og derefter se til uafhængige kilder, der har anmeldt planen. Mange forbruger- og erhvervsgrupper nu udstede "rapport kort", at undersøgelsen i pensionsordningen for tilfredshed og indeholde oplysninger om kvaliteten af ​​tjenesten.

Instruktioner

1 Rådfør dig med kolleger, arbejdsgivere og andre, der er omfattet af planen pågældende eller har oplysninger om planen.

2 Har potentielle sundhed planer sende dig en kopi af deres nye medlem vejledning eller dækning bog. Kig på deres "bedste praksis", som vil fortælle dig, hvordan de dækker visse medicinske tilstande.

3 Se om planen anmeldelser kvalifikationer læger, før de er ansat. Kontroller også med planen om at se, om de gennemgå kvaliteten af ​​pleje givet af deres hospitaler.

4 Find ud af hvordan planerne løser medlems klager. Og også finde ud af, hvor mange medlemmer har forladt planen hvert år.

5 Spørg sundhed planen eller din tilstand forsikring afdeling, hvor mange klager blev indgivet mod planen i det foregående år, og hvor mange blev opretholdt. Din statens Department of Health kan også give dig oplysninger om sundhedsplan.

6 Kontakt agenturer, Sundhed planer for kvaliteten af pleje, såsom det nationale udvalg for Quality Assurance (NCQA), for at se, hvad slags akkreditering (blåstempling rating) planen er modtaget.

7 Kontrollér med statslige forbruger- og business grupper for yderligere information om programmer som "rapport kort", der rapporterer om kvaliteten af den service af en planens medlemmer.

TIPS

  • Kontroller også med The American Akkreditering Healthcare Kommissionen / URAC og den blandede kommission om akkreditering af Healthcare Organizations (jcaho) for mere information om kvalitetsundersøgelser af sundhed planer.
  • Kontakt Health Insurance Organization of America for et bibliotek af statslige forsikringer afdelinger.
  • Under en ny lov kaldet Health Insurance Mobilitet og Accountability Act, er sundhed planer nu forpligtet til straks at dække allerede eksisterende forhold, hvis du har været forsikret i de foregående 12 måneder. Før loven, sundhed planer havde en ventetid, før de ville dække en allerede eksisterende tilstand.

Related Articles