Hvordan til at behandle Usikkerhed

November 8 by admin

Hvordan til at behandle Usikkerhed


Ikke føle "godt nok" forårsager en usikker person til at føle sig dårligt egnet til at opfylde det ansvar i hendes liv. Frygt for misbilligelse eller afvisning kan forårsage indre uro, der immoboliserer følelsesmæssige vækst. En person, der lider af usikkerhed behøver ikke at leve med tanken om, at hun er ude af stand til at klare. Med en lille smule ærlighed og hjælp fra andre, vil hun være i stand til at blive en stærk, selvsikker person, som er i stand til at klare de udfordringer, der sendes hendes måde.

Instruktioner

1 Bliv selvbevidst. Læg mærke til, når du er tilbøjelig til at føle sig usikre og spørge dig selv, hvad der udløser disse følelser. Skriv dine observationer i en notesbog og tage notater af mønstre, som du observerer.

2 Erkend, at du kan forme, hvordan du tænker om dig selv. Undgå at fokusere på dine opfattede fejl og fiaskoer. I stedet koncentrere sig om de positive ting, du udretter.

3 Brug din usikkerhed at opnå noget positivt. Mange administrerende direktører og atleter har sagt, at en årsag til deres succes er deres usikkerhed. I stedet for at lade usikkerhed holde dig tilbage, bruge den til at skubbe dig fremad. Tackle denne opgave du er bange for, da du vil føle sig godt om dig selv efter den er færdig. Husk, at hvis Charles Schwab, der har ordblindhed, kan overvinde sin usikkerhed, kan du også.

4 Udøvelse regelmæssigt. At gå til gymnastik, tager en løbetur eller nyde en rask gåtur frigiver kemikalier i din hjerne, der forbedrer dit humør. Udøver regelmæssigt vil også hjælpe du føler dig bedre om dig selv, som vil hjælpe med at lindre din usikkerhed.

5 Få en støtteordning. Del dine kampe med dine nærmeste venner og familie og beder om, at de hjælper dig som du bliver mere sikker. Hvis du ikke føler du kan være sårbar med din familie og venner, finde en støttegruppe i en kirke eller psykolog kontor.

6 Gør en indsats for at se dine bedste. Vel vidende, at du ser dit bedste vil hjælpe du føler dig mindre usikker og mere i kontrol over dit liv.

7 Vær tålmodig med dig selv som du stræber efter at erobre din usikkerhed. Denne proces tager tid, og du skal fejre dine succeser i stedet for at fokusere på længden af ​​rejsen. Tillade dig selv tid til at arbejde med disse spørgsmål giver dig mulighed for bedre at helbrede fra og håndtere din usikre følelser, som vil hjælpe dig med at blive en mere sikker, selvsikker person.

TIPS

  • Dine følelser af usikkerhed kan komme fra en dybt rodfæstet problem, du har brug for at løse. Tal med en professionel, hvis du har brug for.
  • Få hjælp med det samme, hvis din usikkerhed gør dig suicidal. Ring til en selvmord hotline, religiøs leder eller psykolog.
  • Hvis dine følelser af usikkerhed har forårsaget dig til at begynde at drikke eller bruge narkotika, søge professionel hjælp.

Related Articles