Hvordan skal tjekkes Klager til en læge

September 14 by admin

Hvordan skal tjekkes Klager til en læge


American Medical Association er den førende organisationsstruktur i USA for læger og sundhedspleje industrien. Overraskende, det holder ingen offentlig registrering af klager over læger. For at finde nogen klager mod lægerne kan du foretage en minimal søgning fra den medicinske bestyrelse den stat, hvor de læge praksis, eller betale et mindre gebyr til Federation of State Medical Boards at modtage en rapport af tidligere disciplinære aktioner mod en læge.

Instruktioner

1 Gå til statens medicinske bord. For en komplet liste over statslige medicinske bestyrelser, se afsnittet Ressourcer.

2 Find indstillingen "Tjek din læge eller klager".

3 Læs over, hvad din tilstand medicinske bestyrelse anser offentlig information. I Californien for eksempel er en klage over en læge ikke for offentlig information, hvis denne klage er blevet afvist eller stadig ved at blive undersøgt af den medicinske bestyrelse. Den Alabama Board of Medical Undersøgere vil ikke give nogen oplysninger om tidligere klager over en læge uden deres skriftlige samtykke.

4 Vælg "Fortsæt søgning" for at fortsætte.

5 Indtast i lægens fulde for- og efternavn for at se op eventuelle klager. Hvis du ikke føler dig tilfreds med den gratis søgning, kan du betale $ 10 for en mere omfattende søgning af tidligere klager over en læge med Federation of State Medical Boards DocInfo tjeneste (se Referencer).

Related Articles