Hvordan skal man behandle med skyld og Worry

November 8 by admin

Hvordan skal man behandle med skyld og Worry


Skyld og bekymring er ikke nødvendigvis skadelige følelser. Skyld kan inspirere folk til at gøre det godt igen til en person, de har ondt. Bekymring kan forhindre folk i at begå fejl eller har en ulykke. Når disse følelser overtage dit liv og blive tvangstanker, men de kan skade dig.

Instruktioner

Skille dig af Skyld

1 Brug din skyld at forbedre dit liv. Nogle skyld kan være sundt, hvis det inspirerer dig til at foretage positive forandringer i dit liv, men for meget eller uhensigtsmæssig skyld kan blive demoraliserende. Hvis en mand, der har været utro til sin kone gør en beslutning om ikke at gentage sin adfærd, har skyld været en gavnlig følelser. Hvis en kvinde føler sig skyldig over død af en forælder, selvom intet kunne have reddet den afdøde, at skyldfølelse er ikke passende.

2 Deal med den negative energi, der ledsager skyldige følelser, der fører til depression og følelser af værdiløshed. Konfrontere handling - eller mangel på handling - der har provokeret de følelser af skyld. Tilgiv dig selv og bede om tilgivelse fra alle, du har forurettet. Sig undskyld til alle, du har såret, og om muligt fortryde den forkerte, der blev gjort. Gør din negativ skyldig energi ind konstruktiv adfærd.

3 Analyser hvad du bekymre dig om at afgøre, om din bekymring er nyttigt og hensigtsmæssig, eller om det er blevet tvangspræget, irrationel og neurotisk. Worry stammer med frygt, der ser negative resultater i selv harmløse aktiviteter og efterlader worrier følelse sårbare og hjælpeløse. Bekymring kan blive en ond cirkel, for eksempel, når en insomniac er bekymret over ikke at få nok søvn og ligger vågen hele natten bekymrende.

4 Øv afskedige bekymrende ideer ved at slukke tanker, der er klart unødvendige og ved at fokusere på positive, snarere end negative, resultater. Face dine bekymringer og træffe foranstaltninger til at afværge dem. Bekymret at tung trafik vil holde dig fra at fange dit fly? Tjek flyselskabet til at se, om dit fly er forsinket, og om der er plads til en senere afgang.

5 Afsæt en tid hver dag for koncentreret bekymring, eventuelt over morgenkaffen. Gør dit bekymrende derefter og tilbringe resten af ​​dagen ubekymret. Når en bekymring dukker op i løbet af dagen, lave en mental aftale at tænke på det senere. Husk Scarlett O'Hara "Jeg vil tænke over det i morgen."

6 Vær opmærksom på at bekymre kunne fejladresserede behov for kontrol. Erkend, at ikke alle eventualiteter kan kontrolleres, og at hvad der vil være, vil blive. Bo i det øjeblik i stedet for at projicere i fremtidige katastrofer. Prøv meditation, få mere motion, dans eller praksis yoga. Lyt til musik eller se en sjov film. Hold regnskab med dine bekymringer, og hvordan du reagerede.

TIPS

  • Hvis skyld og bekymring er blevet så invaliderende, at de forstyrrer dit liv, kan professionel hjælp eller rådgivning hjælpe lette din byrde.

Related Articles