Hvordan skal man behandle hovedlus i Dreadlocks

August 8 by admin

Hovedlus er en ubehagelig problem i nogen form for hår, men at have hovedlus med dreadlocks tager elendighed til et helt nyt niveau. De kemiske behandlinger er simpelthen ikke så effektive. Desuden dreadlocks opsuge og fastholde de giftige kemikalier, hvilket gør anvendelsen af ​​disse barske stoffer mere farlige. Heldigvis for dem med dreadlocks, der er en bedre måde at håndtere problemet med hovedlus. Det vil kræve en betydelig investering af tid, men det er en lille pris at betale for at undgå at skulle barbere dit hoved og mister dine dreads.

Instruktioner

1 Lay i et godt udbud af de emner du nødt til at fuldføre lus drab og fjernelse proces. For en person med skulder længde dreadlocks, tre pund af vaseline, en gallon af eddike, en stor flaske opvaskemiddel og en stor rulle plastfolie bør gøre det trick. Dem med længere eller kortere dreads kan justere mængden til deres specifikke behov. Det er meget vigtigt ikke at spare på enten vaseline eller eddike. Det er bedre at have for meget end for lidt.

2 Påfør en liberal mængde vaseline til dreads og hovedbund. Kontroller, at hver dread er hver hår og hver en bid af hovedbunden dækket med et tykt lag af vaseline. For midtskibs dreads, vil cirka otte ounce levere den rigtige dækningsgrad. Dette gør et par ting. For det første frakker levende bugs, bremse dem ned dramatisk, og gør det let at fange og fjerne dem. Dem, der ikke er fanget og dræbt af hånden vil blive kvalt. For det andet frakker æg og forhindrer dem i at få ilt så godt, som skulle forhindre, at langt de fleste fra klækning.

3 Når belægning hår og hovedbund godt og fjerne synlige lus, wrap hår og hovedbund i plastikfolie at forhindre vaseline fra farvning tøj, møbler og andre genstande. Under ideelle omstændigheder skal vaseline stå på i 24 timer. Hvis det ikke er muligt på grund af et arbejde eller skole tidsplan, forsøge at få mindst 12 timer i.

4 Fjern plastik fra hovedet og bruge opvaskemiddel til at vaske vaseline ud af håret. Regelmæssig shampoo vil ikke fungere. Det vil kræve tre til fem anvendelser af opvaskemiddel for at fjerne vaseline.

5 Efter vask ud vaseline, sættetid dreads og hovedbund med eddike. Eddike hjælper med at nedbryde de lus æg og de stoffer, der tillader æggene at holde sig til de hår skakter. Wrap hår i plastikfolie igen. Efterlad eddike i håret i mindst 12 timer.

6 Wash eddike ud af håret og omhyggeligt kigge efter lus æg, fjerne eventuelle, der kan ses. Lad håret hvile for resten af ​​dagen.

7 Gentag processen - en dag med vaseline, en dag af eddike og en hviledag. Det vil bringe dig igennem den første uge. På dette tidspunkt, bør alle lus være død. Men hvis du gik glip af et par af de små æg, syv til 10 dage efter observation af den oprindelige lus, æggene kunne klække, starter dine problemer forfra. Derfor bliver du nødt til at gentage denne cyklus to eller tre gange mere, så du forstyrrer livscyklus lus og sikre, at de faktisk er død og borte.

TIPS

  • Mens du gør, hvad der skal gøres for at dine dreads, bør du også vaske alt tøj og sengetøj, at dine dreads kommer i kontakt med i varmt vand og tør på høj varme. Ting, der ikke kan vaskes i vaskemaskine, såsom sofa puder, skal forsegles i en lufttæt pakke - såsom tunge skraldeposer - i mindst to uger. De super mellemstore skraldeposer som konstruktion besætninger og entreprenører bruger kan forsegle en madras.
  • Vaske pounds af vaseline ned i afløbet kan have en negativ indvirkning på effektiviteten af ​​husholdningernes VVS. Sørg for at lade varmt vand løbe lidt efter du er færdig med at skylle håret og holde nogle afløbsrens på hånden, hvis der er en afmatning eller en træsko.

Related Articles