Hvordan man undgår en Smoking Relapse over helligdage

October 30 by admin

Hvordan man undgår en Smoking Relapse over helligdage


Ferien kan forårsage tidligere rygere til at række ud efter en cigaret, eksperter advarer. Men hvis du forventer fristelse, vil du være bedre forberedt til at bekæmpe det, siger de.

Gruppen NYC Treats Tobak, ledet af NYU School of Medicine afdeling for befolkningens sundhed, byder på flere trin tidligere rygere kan tage for at holde røgfri indtil ferien hoopla aftager:

  • Tænk tilbage. Reformerte rygere kræver en cigaret skal forsøge at huske, hvorfor de holder op i første omgang. Skriv de tre vigtigste grunde til at holde op og skrive denne liste på et synligt sted at tjene som en påmindelse og motivator for at ryge.
  • Være proaktiv. Forvent fristelsen til at ryge. Har en plan på plads, der skitserer, hvordan man håndterer udløser, såsom alkohol eller overspisning, hvilket kan føre til cigaret cravings. I stedet fremstilles med lavt kalorieindhold snacks, gummi eller vand. Har en plan for alle mulige udløsere.
  • Må ikke give efter, når rygetrangen hits Gør et af følgende:. Forsinkelse rygning indtil trangen passerer, drikke vand, distrahere dig selv ved at gøre noget andet, prøv dyb vejrtrækning, eller find en ven eller slægtning og diskutere, hvordan du føler.
  • Forkæl dig selv. Opholder røgfrit fortjener en belønning. Brug de sparede penge fra ikke købe cigaretter til at købe noget nyt.
  • Få hjælp. Hvis tilbagefald, ikke vente at søge hjælp fra din læge eller lokale rygestop ressourcer. Det er vigtigt at komme tilbage på sporet med det samme. Mange mennesker ikke holde op på deres første forsøg. At få støtte og eksperthjælp øger odds for succes på lang sigt.

Related Articles