Hvordan man undgår en episiotomi under fødslen

December 7 by admin

Hvordan man undgår en episiotomi under fødslen


Når en kvinde føder, hendes barns hoved lægger et stort pres på hendes perineum, området mellem vagina og anus. Fødselshjælpere undertiden udføre en procedure kaldet en episiotomi, hvor de gør et lille snit for at forstørre vagina åbning til at give barnets hoved mere plads. Dette kan forhindre mellemkødet i at blive revet og fremskynde levering. Men mange perineale tårer er meget mindre, og de måske ikke engang kræver nogen suturer, men episiotomies altid kræve sting. En episiotomi kan øge en kvindes smerte efter levering og forlænge helingsprocessen efter fødslen.

Instruktioner

1 Vælg en jordemoder som en fødsel ledsager snarere end en læge, hvis din graviditet betragtes som lav-risiko, og du ikke forventer nogen komplikationer under fødslen. Jordemødre udføre episiotomies sjældnere end læger, i henhold til Brigham og kvinders Hospital hjemmeside.

2 Diskuter dit ønske om at undgå en episiotomi med din fødsel ledsager. Spørg hende, hvad du kan gøre for at reducere sandsynligheden for at kræve en episiotomi, og spørge, hvad hun vil gøre under fødslen processen at reducere behovet for en.

3 Praksis bækkenbunden massage begynder omkring seks uger før din forfaldsdagen. Sid i en behagelig semi-tilbagelænet position med din ben spredt. Brug en personlig smøremiddel, vitamin E olie eller olivenolie (åbne en ny flaske olivenolie til dette formål, skal du ikke bruge den halvtomme flaske i dit køkken skab). Sæt begge tommelfingre ind i skeden, og tryk fast ned og til siderne. Stræk indtil du føler en let brændende fornemmelse, men stop hvis du begynder at føle smerte. Dernæst massere bunden af ​​din vagina og tilbage. Endelig massere huden mellem din vagina og anus.

4 Undgå brug af epidural anæstesi under fødslen, hvis du kan. Epidurals gør det vanskeligt at styre, hvor hårdt du skubber, når fødslen og forhindre dig i at bruge positioner, der mindsker behovet for episiotomies under fødslen.

5 Giv fødsel i en knælende eller hands-og-knæ position, hvis du kan. Andre stillinger, som kan nedsætte behovet for en episiotomi, og risikoen for iturivning omfatter en semi-tilbagelænet stilling, hugsiddende position eller side-liggende stilling. Disse positioner lægge mindre pres på mellemkødet end liggende på ryggen med fødderne op.

6 Skub i en blid, kontrolleret måde under fødslen. I stedet for at holde vejret og skubbe så længe og hårdt, som du kan, holde vejrtrækning og skub forsigtigt, når du føler behov for at skubbe.

Related Articles