Hvordan man opbygger Up My immunsystem Against Vorter

February 27 by admin

Vorter er uskøn hudirritationer forårsaget af human papilloma virus. Vorter spredes ved direkte kontakt. De er som regel findes på hænder, fødder, knæ og albuer. I nogle tilfælde har de også vist sig på søm senge og i det genitale område. Vorter kan fjernes på flere måder, herunder afbrænding, frysning og kemisk peeling. Men mange har fundet, at efter "udsendelse" nye vorter vil opstå. Denne reemergence af vorter på ens krop er forårsaget af et svækket immunsystem.

Instruktioner

1 Køb hvidløg og ecchinacea kosttilskud. Begge anlæg har naturlige anti-virale egenskaber. Kosttilskud kan findes på din lokale helsekost eller apotek. Følg dosering på hver supplement etiket.

2 Køb en multivitamin, der indeholder vitamin A og E, samt zink og selen. De fleste multivitaminer vil omfatte disse vitaminer og mineraler. Men disse vitaminer især har, immun-building egenskaber og hjælp til at genopbygge beskadigede celler. Kosttilskud kan findes på din lokale helsekost eller apotek. Følg dosering på hver supplement etiket.

3 Køb blåbær og tilføje dem i din kost. Blåbær er en naturlig snack rig med antioxidanter. Prøv at tilføje en kop blåbær til din morgenmad hver morgen og spise en kop blåbær som en snack efter middagen.

4 Walk. Start med at gå i 30 minutter om dagen. En stor tid til at gå, er i de tidlige morgentimer; det vil energize dig for din dag.

5 Undgå raffineret sukker og komplekse kulhydrater. Også undgå rygning, alkohol og fastfood. Hvis du har været forbrugende disse ting på en regelmæssig basis, har du også været at nedbryde dit immunforsvar.

TIPS

  • Aldrig starte en kost eller motion rutine eller et supplement regime uden først at rådføre din læge.

Related Articles