Hvordan man laver en model af blivende tænder

December 21 by admin

Hvordan man laver en model af blivende tænder


Dental modeller er tredimensionelle gengivelser af en patients tænder og tandkød, ifølge "Torres og Ehrlich Modern Dental hjælpes." Også kaldet undersøgelse kaster, disse modeller er værdifulde diagnostiske værktøjer til at skabe enheder såsom tandproteser eller seler og til at skabe midlertidige kroner eller munden vagter. Med disse modeller, kan tandlægen studere en patients mund i vinkler, han eller hun ikke kan nå i løbet af en almindelig patient undersøgelse i tandlægestole.

Instruktioner

Trin for at oprette en Dental model

1 Bland alginat aftryksmateriale i mellemstore gummi skål den (måle mængden af pulver og vand i overensstemmelse med producentens anvisninger), indtil den fremstår glat og cremet. Tør det fremstillede alginat materiale ind i aftryksskeen, at bunden bue af munden, og sæde bakken på patientens nederste tænder indtil materialet er stivnet.

2 Fjern den nederste bakke og derefter skylles, desinficere og wrap det indtryk i en lidt fugtig håndklæde. Placer indtryk i en sikkerhedsforanstaltning taske, og tage et indtryk af den øverste bue i munden.

3 Mål 45 ml vand i en fleksibel gummi skål og tilsæt 100 gram dental gips i steady intervaller. Lade pulveret falde til ro i vandet i ca. 30 sekunder, og bland indtil gips er glat og cremet i cirka 20 sekunder.

4 Anbring skålen af gips mix på vibratoren (indstillet til lav eller medium hastighed). Tryk let og drej skålen på vibratoren længere end to minutter.

5 Hold det første indtryk bakke i håndtaget og læg kanten af håndtaget base på vibratoren. Dyp metalspatelen ind i gips mix, vælge en lille tilvækst op og placere den i de bageste tænder for det indtryk, indtil materialestrømme og dækker hele buen. Placer de resterende gips mix i skålen på en glasplade eller fliser i form af en mound omkring 2 inches med 2 inches med 1 tomme tyk. Så vend forsigtigt indtryk på denne højen (bunden af ​​dental model), og gentag processen for den anden indtryk bakken.

6 Vent 45 til 60 minutter til at adskille indtrykkene fra modellerne. Soak grundlaget for modellerne i en skål eller balje med vand i mindst fem minutter. Trim bunden af ​​basen, ryggen, siderne og fronten af ​​modellen af ​​de øverste tænder. Lad tænderne på top- og bund-formede modeller til at røre, da de naturligt ville i munden, og trim bagsiderne af disse modeller, så de er endnu. Gå videre til modellen af ​​de nederste tænder: Trim bunden af ​​bunden af ​​denne model, samt siderne og fronten. (Når bunden og top buer rører hinanden, modellerne sammen skal stå 3 inches høj.) Endelig trim diagonale snit på de bagerste hjørner af modellerne, igen med tænderne i de to buer røre, da de naturligt ville i den mund.

7 Bland gips og vand sammen og udfylde eventuelle huller i grundlaget for modellerne. Når det hærder, fjerne overskydende med et laboratorium kniv. Polsk med en tand drejebænk og pimpsten.

TIPS

  • En kommerciel gummi støbeform kan anvendes til at hjælpe hælde bunden af ​​en dental model (højen) på glasplade eller flise.
  • Når du placerer det indtryk bakke forsigtigt ind i bunden, sørg håndtaget er parallel med glasplade eller fliser til at sikre basen vil være ensartet tyk.
  • Hold den frisk taget indtryk af patientens tænder fugtig, ellers kunne tørre ud og blive forvrænget.
  • Mens trimning grundlaget for dental modeller, være forsigtig med ikke at trimme væk faktiske anatomi af patientens tænder og tandkød.

Related Articles