Hvordan man kan reducere åreforkalkning

February 11 by admin

Blodkar at transport næringsstoffer og ilt fra dit hjerte til resten af ​​kroppen kaldes arterier. Normale og sunde arterier har elastiske og fleksible egenskaber. Når blodårerne bliver hårdt og mister elasticitet, er det lægeligt betegnes åreforkalkning. Denne tilstand kan begrænse blodgennemstrømningen. Åreforkalkning er forårsaget af fedt, der ophobes i de ydre eller indre væggene i blodårerne og kan forårsage et hjerteanfald eller slagtilfælde. Men arteriosklerose er en behandlelige og forebygges tilstand. Ved at anvende naturlige forebyggende foranstaltninger, kan du effektivt undgå åreforkalkning.

Instruktioner

1 Reducer dit kolesterol niveau, hvis det er forhøjet. Forbruge en fedtreduceret, nedsat kolesterol og fiberrig kost. Fødevarer, der kan hjælpe dig med at reducere kolesterol omfatter valnødder, havreklid, æbler og kidneybønner.

2 Gør terapeutisk yoga. Yoga øvelser styrker dit hjerte, øge blodcirkulationen og forbedre din evne til at gøre andre øvelser. Kontakt en yoga instruktør for at lære om øvelser er specifikke for forebyggelse af hjertesygdomme, især åreforkalkning.

3 Rygestop og undgå passiv rygning. Tobaksprodukter snøre arterier, reducere din blodets evne til at holde ilt, og intensivere muligheden for at danne blodpropper som emboli og tromber.

4 Spis rå hvidløg. Denne urt er en af ​​de øverste naturlige urter til behandling og forebyggelse af åreforkalkning. Den indeholder det potente stof allicin, som forhindrer plak fra akkumulere i arterierne. Det renser også dit blod og forbedrer vaskulær forsyning og cirkulation.

5 motion hver dag. Motion forebygger åreforkalkning ved at fremskynde blodcirkulationen, som hæmmer plak fra akkumulere i arterierne. Trænings mindst 30 minutter hver dag.

TIPS

  • Kontakt din læge, før der iværksættes på naturmedicin.

Related Articles