Hvordan man kan overvinde frygten for Kissing in Public

November 8 by admin

Hvordan man kan overvinde frygten for Kissing in Public


Frygten for at kysse i offentligheden kaldes Philemaphobia, en social fobi, der er normalt forbundet med en traumatisk begivenhed i et menneskes fortid. En person, der er bange for at have folk ser dem kysse i offentligheden vil automatisk føle angst, når hjernen udløser en tidligere begivenhed, der er relateret til kysse, der er ved at ske. Mens der er mange forskellige former for behandling af Philemaphobia, at finde en, der virker for dig, er en proces med trial and error.

Instruktioner

1 Beslut hvis din uvilje til at kysse i offentligheden er en frygt, der kan overvindes på din egen eller en fobi, der har brug medicinsk intervention. At være bange for at kysse, fordi det er ubehageligt i offentlige betyder ikke nødvendigvis, dine relationer påvirkes heller ikke forstyrrer dit daglige liv. Erkend, at hvis din frygt bliver til en fobi, men dine symptomer vil være følelsesmæssigt (stor angst) eller fysisk (altfavnende panik angreb), og du vil begynde at se sin uforholdsmæssighed selv.

2 Kontroller med dit forsikringsselskab for at se, hvilke bord-certificeret psykoterapeuter er dækket i dit område. Ring til kontoret og fortælle receptionisten, du måtte have Philemaphobia. Find en terapeut, der har erfaring beskæftiger sig med fobier og frygt. En speciel behandling kaldet kognitiv adfærdsterapi bruges til at hjælpe folk med frygt og fobier. Ved hjælp af denne metode, omkring 75 procent af patienterne overvinde deres fobi, ifølge National Institute of Mental Health.

3 udsætte dig selv for din kysse frygt. Ved hjælp af en uddannet specialist og din partner, deltage i systematisk desensibilisering, så du er udsat i din terapi session til netop det, du er bange for. Dette vil ske gradvist, måske først bedrift hænder med din partner i terapi session og derefter taler om, hvad du tror der vil ske som følge af at kysse offentligt. Gennem gentagne sessioner og faktisk kysse, vil du opleve frygten miste sin magt over dig.

4 Læs bøger og artikler om frygt og fobier. Forstå hvor kysse angst kommer fra i dit liv og begynde at helbrede den oplevelse ved at udfordre de negative tanker om at kysse. Spørg dig selv, hvad det værst tænkelige kysse scenarie ville være, og hvad der kan ske for dig som et resultat. Ved at gøre dette, vil du finde beviser, der modsiger dine tanker om at kysse offentligt.

5 afslapning Practice teknikker. Sid komfortabelt med ryggen lige og lægge en hånd på dit bryst og en på maven. Træk vejret ind gennem næsen og ånde ud gennem munden langsomt. Eller meditere lige før du tror kunne opstå en kysse situation. Uanset hvor du er i øjeblikket, notere, hvordan dine kropsdele føler og slappe spændingen fyldt dem. Hvis du er til fods, koncentrere sig om at være opmærksomme på hvert trin og føle rytmen i dit åndedræt for at slappe af. Brug guidede billedsprog og forestille sig en scene, hvor du er i fred. Se en sol indstilling i dit sind, eller foregive du lytter til fuglene pippe, for eksempel. Den beroligende billede af dig selv giver dig mulighed for at give slip på den forestående angst over kysse.

TIPS

  • Lad som om du er rådgivning en ven på frygt. Spørg dig selv, hvad du ville sige til dem.
  • Jo mere du står din frygt i offentligheden, jo lettere vil det være at fjerne den angst.
  • Overvej igangværende stress-reduktion klasser, såsom yoga eller tai-chi, for at holde dig centreret.
  • Informer din partner i din kysse frygt tidligt i forholdet, så hun ikke føler sig afvist.

Related Articles