Hvordan man kan genkende tegn på depression i din Preteen

November 1 by admin

Hvordan man kan genkende tegn på depression i din Preteen


Depression er mere almindelig i preteens end mange mennesker er klar over. Symptomerne kan ligne dem, der ses i deprimerede voksne, men nogle symptomer kan variere. Adfærdsmæssige problemer er almindelige. Ikke alle preteens lider af depression vil demonstrere alle mulige symptomer. Preteens og teenagere viser tegn på klinisk depression, som er anderledes end bare føler ned i dump i et par dage, bør modtage professionel hjælp. Hold øje med følgende tegn på depression, og bemærk eventuelle tegn, der holder mere end et par dage.

Instruktioner

1 Vær opmærksom på ændringer i din preteen s sovevaner. Enten sover mere end normalt eller sover mindre end normalt kan indikere depression.

2 bemærker nogen ændringer i din preteen spisevaner. Spise mere end normalt eller spise mindre end normalt kan indikere depression. Uforklarligt vægttab eller vægtforøgelse kan også angive depression.

3 Bemærk fysiske skavanker, som hovedpine og mavesmerter, der ikke synes at have fysiske årsager og ikke reagerer på behandling.

4 Vær opmærksom på, om din preteen begynder tilbagetrækning fra venner og synes ikke længere interesseret i aktiviteter, han brugte til at nyde.

5 Bemærk øget irritabilitet eller vrede i din preteen, samt øget sorg eller håbløshed og øget gråd eller andre vokale udbrud. Bemærk også øget følsomhed over for opfattet kritik eller afvisning.

6 Hold øje med tegn på, at din preteen er at have problemer med at koncentrere, såsom et fald i karakterer i skolen eller svært at se en hel film eller læse en alderssvarende bog. Han kan endda have svært ved at følge en samtale.

7 Spørg din preteen hvis han deprimeret og i givet fald spørge, om han har tænkt på at skade sig selv eller begå sig. Beder vil ikke give ham den idé eller opmuntre ham til at gøre det, hvis han ikke allerede har tænkt på det, men det vil give ham en åbning til at diskutere sine følelser.

TIPS

  • Hvis du har brug for at få professionel hjælp til din preteen, kigge efter en rådgiver eller psykiater, der har erfaring med at arbejde med børn i denne aldersgruppe. Behandling preteens adskiller sig fra at behandle ældre teenagere og voksne, så det er vigtigt at vælge den rigtige læge.
  • Hvis dine preteen taler om selvmord eller død, søge professionel hjælp med det samme. Ifølge Medicin Net, 50.000 teenagere forsøger selvmord hvert år, og 5.000 af dem dør. Aldrig antage et barn er kun truer selvmord for at få opmærksomhed. Hvis dit barn har en rådgiver eller psykiater, kalder ham eller hende, men du kan også gå til nogen skadestuen til øjeblikkelig hjælp eller blot ringe 911.

Related Articles