Hvordan man genkender tegn på, at en nyfødt Kontraheret Herpes under fødslen

August 27 by admin

Nyfødte babyer ofte kontrakt herpes simplex virus (HSV-2) fra deres mødre gennem direkte kontakt, når deres mødre har en aktiv infektion i kønsdelene. Desuden kan babyer kontrakt virus ved at blive kysset af en person, der har en herpes blister (HSV-1) eller infektion. Herpes virus kan overføres, selv når infektionen er inaktiv. Kvinder med en åben herpes sår er oftest afskrækkes fra at føde vaginalt på grund af risikoen, den udgør for barnet. Babyer udsat for herpes virus er i risiko for alvorlig sygdom og endda død.

Instruktioner

1 Kig efter en udslæt, der er lilla i farven. Dette kan være det første tegn på infektion i et nyfødt barn. Herpes kan dukke op på nyfødte som helst de kunne have haft kontakt med en herpes ømme. Hvis de har indgået aftale om virus fra vaginal fødsel, kan der opstå symptomer på herpes på det område, hvor de først havde kontakt. For eksempel, hvis de kom ud med hovedet først, kan det dukke op på der.

2 Overvåg barnets temperatur. En høj feber kan være et tegn på herpes virus. Børn med HSV-infektion, kan udvikle en feber over 100 grader. De kan også vises irritabel og være urolig, når den holdes. De kan også forekommer syge og ikke spise meget. En nyfødt med en herpes infektion kan også opleve anfald.

3 Watch for symptomer på den virus, der omfatter røde og hævede områder på huden. Små blærer, der indeholder en klar væske kan forekomme i klynger. Disse vil briste og danne en sårskorpe. Kom til en læge straks, hvis du bemærker nogen af ​​disse symptomer. Herpes hos nyfødte kan forekomme i munden, næsen, øjnene og orale og anale hulrum. Sår kan også vise sig andre steder, hvor kroppen blev udsat for.

TIPS

  • Nyfødte, der udsættes for herpes virus kan dø. Informer straks en læge, hvis du har mistanke om dit barn har været udsat for herpes virus.

Related Articles