Hvordan man behandler Tendinitis af Wrist

August 25 by admin

Når der bruges dine håndled i en gentagen bevægelse, risikerer du at få håndled tendinitis. Det er et fælles problem opleves af personer, der skriver eller bruger computer jævnligt, samt idrætsudøvere, der har en masse håndled handling, såsom tennisspillere. Selvom tendinitis kan blive ganske ubehageligt og smertefuldt, er det muligt hurtigt at komme sig, forudsat at der træffes passende foranstaltninger.

Instruktioner

1 Brug et håndled skinne eller skinne på den berørte håndled for at begrænse håndled bevægelse. Begrænsning af mobiliteten af ​​håndleddet tillader senen at hele hurtigere, end det ville uden en bandage. Køb håndled seler fra din lokale stormagasin eller apotek.

2 Anvend en ispose på det angrebne håndled. Den kulde af isen er med til at mindske betændelse i senen.

3 Tag anti-inflammatoriske lægemidler til at holde håndleddet fra hævelse. Et par anti-inflammatoriske medicin, der kan købes i håndkøb omfatter Aleve, aspirin og ibuprofen.

4 Massere berørte håndled at hjælpe med at lindre smerter.

5 Spørg din læge om at have kirurgi til din senebetændelse, hvis dit symptom ikke forbedres. Kirurgi bør kun ske for alvorlige tilfælde af tendinitis, som ikke kan behandles ved anvendelse af alternative foranstaltninger. Din læge kan fortælle dig, om operation er nødvendig.

TIPS

  • Læs etiketten advarsel, før du tager anti-inflammatoriske medicin for at sikre, at der ikke er sundhedsmæssige risici.

Related Articles