Hvordan man behandler neglesvamp Naturligvis

June 15 by admin

Hvordan man behandler neglesvamp Naturligvis


Som det varme vejr kommer mange af os handel sko og sneakers til sandaler og flip-flops, medmindre vi forsøger at skjule pinlige tegn på neglesvamp. Vi kender alle tegnene - tykkere end normale negle, der kan køre farveskala af farver fra gul til brun til sort ledsaget af smerte og inflammation. Relief er på vej. Nu kan du behandle uskøn neglesvamp naturligt. Læs videre for at lære mere.

Instruktioner

1 Soak dine negle. En af de mest populære naturlige hjem retsmidler til behandling af neglesvamp er iblødsætning de inficerede søm i en sådan løsning, der dræber svampen. Fordyb dine negle i lige dele varmt vand og hvid eller æble cider eddike i 20 minutter to gange om dagen. Tør grundigt. Eddike anvendes, fordi det skaber et miljø, hvor en svamp ikke kan overleve. Sprit, hydrogenperoxid (3 procent) og Listerine mundskyl også kan anvendes.

2 Spis yoghurt. Daglige doser af yoghurt eller tage acidophilus kapsler kan forbedre dine symptomer. Tilføjelse Vitaminer B, C, D, E og zink til din kost kan også styrke dit immunforsvar. Sørg for at tage den anbefalede mængde. Store doser kan vise sig giftige.

3. Anvend topicals. Leucatin topper listen efter naturlige måder at behandle neglesvamp. Det producerer generelt hurtige resultater ved at trænge neglen og absorbere huden omkring neglen og neglelejet. Det tykner også negle og fjerner den gule farve af svampen. Fås i mundtlig form.

4 gnide på olier. Visse olier har en dyb, gennemtrængningsevne der dræber svampen ved at nå ind i neglelejet. Tea tree olie, vist sig at have anti-fungale egenskaber, ekstraheres fra stammen og bladene af det australske tea tree. Påfør direkte over inficerede negl. Fås i ren eller blandet form,. Oregano olie kan også anvendes.

5 fordampe det. Gnav Vicks vaporub på inficerede negle er kendt for at have stoppet en svamp i at vokse, men det gjorde ikke fjerne det. Derfor skal du fortsætte med at anvende indtil den inficerede negl vokser ud og en ny tager sit sted.

TIPS

  • Hold fødderne rene og tørre.
  • Skift sko og sokker ofte.
  • Undgå offentlige toiletter og brusere.
  • Hold dine negle trimmet.
  • Aldrig deler negleklipper. Hvis der har dine negle klippet på en salon være sikker på hækkesaks er blevet desinficeret.
  • Toenail svamp er smitsom. Behandl straks.

Related Articles