Hvordan man behandler Heat udslæt med hjem retsmidler

July 22 by admin

Heat udslæt, præget af små røde knopper, kløe og hævelse, er en hudlidelse, der generelt sker i varme sommermåneder. Mens de fleste varme udslæt rydde op inden for 7 dage, lider nogle folk fra det fra det meget længere. Overdreven sveden bidrager til dette problem, og den deraf følgende kløe kan forårsage elendighed og øverste ubehag. Relief kan findes imidlertid gennem brug af enkle hjem retsmidler.

Instruktioner

1 Tag op til tre kolde bade eller brusere en dag, hvor du har varme udslæt og luft tørre din krop bagefter. Undgå slathering på fedtede cremer, da de kan forværre din tilstand.

2 Kombiner en kop vand med en teskefuld bagepulver, og derefter suge en vaskeklud i det. Anvend det til de ramte områder i løbet af dagen i 10-15 minutter ad gangen. Dette skulle lette kløe forbundet med varme udslæt.

3 I stedet for at smide væk vandmelon papirmasse, sætte det til god brug i at hjælpe til at behandle din varme udslæt. Køleskab papirmasse for at sikre det er nice og koldt, og derefter gnid det på de dele af din krop, hvor udslæt er forekommende at køle din hud.

4 Majsstivelse er en pålidelig fremgangsmåde til behandling varmeudslæt. Kombiner det med vand nok til at gøre en masse og sætte det på det område, hvor din udslæt er brudt ud, og holde det på længe nok til at lade det tørre. Soak et håndklæde i koldt vand og derefter tørre majsstivelse pasta fra kroppen.

5 Drik fire glas limesaft dagligt for at hjælpe slippe af med din varme udslæt. Som en kendsgerning, kan dette være en god ide at gøre under varme måneder, for at forhindre varme udslæt opstår på alle.

6 Hold en ispose til rådighed hele sommeren lang, i tilfælde af varme udslæt. Anvend det til kløende, hævede områder af din hud hver par timer til at køle ting ned.

7 Se, hvad du slid. Tøj, der er for stram og fremstillet af materialer som nylon vil få din krop til at svede mere, hvilket er den væsentligste grund til at du får varme udslæt i første omgang. Iført løs, vil bomuldstøj holde dig meget køligere og forhindre din varme udslæt forværres.

Related Articles