Hvordan man behandler en kold med Thieves Oil

December 6 by admin

Gennem generationer har tyvene været nogle af de mest snedige individer i den menneskelige race. Dette er ekstremt tydeligt i en historie fra middelalderen, under højden af ​​Black Plague i Europa. Et sæt af tyve ville blande en række æteriske olier, såsom salvie og kanel, og anvende det til deres organer til at forhindre sig selv fra fangst Black Plague da de brød ind i hjem for at stjæle. Hvis disse olier kan forhindre spredning af den sorte pest, kan de helt sikkert hjælpe med at behandle din forkølelse.

Instruktioner

1 Vælg en tyve olie fra en sundheds-butik, der indeholder olier anbefales at behandle en forkølelse. De mest populære olier, der anvendes til behandling af forkølelse er blandinger af lavendel, citron, rosmarin og eukalyptus. Rådfør dig med en ekspert på en forhandler, hvis du er usikker på, hvilken type af olie til at bruge.

2 Tilføj tyvene blanding olie til en olie diffuser og lad det diffundere i 10 til 20 minutter. Gentag hver 4 timer at dræbe smitsomme bakterier i luften og hjælpe med at rense ud overbelastning forårsaget af en forkølelse.

3 Placer 2 dråber tyvene olie blanding onto dit bryst og forsigtigt gnide ind under huden. Dette vil løsne overbelastning og slim og kontrollerende hoste.

4 Rub 2 dråber tyvene olie på dine lymfeknuder og trykpunkter at hjælpe dræbe bakterier og vira. Disse områder kan omfatte rummet under din kæbe, under armene og i bunden af ​​din hals.

5 Påfør 1 til 2 dråber tyvene olie til bunden af dine fødder og gnid i for generelle sundhed og systemet udrensning.

TIPS

  • Lad ikke tyvene olie at diffundere i mere end 20 minutter ad gangen, som det intens aroma kan forårsage kvalme eller hovedpine.
  • Kanel og fed kan irritere huden, hvis de anvendes ved fuld styrke. Hvis du har lys hud, eller er let modtagelige for solskoldning, fortynde tyvene olie med vand for at gøre det mindre ætsende.

Related Articles