Hvordan man behandler en allergisk reaktion på et bistik

July 10 by admin

Hvordan man behandler en allergisk reaktion på et bistik


Bistik er en almindelig og for det meste irriterende forekomst i løbet af sommeren. Dog kan nogle mennesker har en mild til svær allergi over for bigift, derfor er det vigtigt at forstå hvordan man kan hjælpe dem, hvis de bliver stukket.

Instruktioner

1 En person med alvorlige bistik allergi er klogt at lade folk omkring dem vide og til at bære en medicinsk alarm-enhed. Dette er især vigtigt, hvis de er med en gruppe mennesker, de ikke kan vide godt, for eksempel ved et kontor picnic.

2 Hvis en person fortæller dig, de har en alvorlig bistik allergi, skal du blot spørge, hvad sker som regel bør en reaktion forekomme. Mange mennesker vil bære en EpiPen, som er en auto-injektor af medicin til behandling af svær allergi. Det er vigtigt at vide, hvor denne enhed er, og læse de enkle instruktioner om, hvordan man bruger det.

3 Hvis en persons reaktion er svær, 911 skal altid kaldes, selvom EpiPen "fungerer." Paramedicinere er en vital del af vores første responder system og kan give yderligere pleje, hjælp og trøst, selv om alt er fint.

4 Når en person bruger deres EpiPen, er det en god ting at minde dem om at erstatte den med en ny ASAP.

5 Mild allergi er normalt temmelig enkel at håndtere og kan være selv-behandles. Du skal blot rengøre området med sæbe og vand, men brug ikke en pincet til at fjerne en indlejret stinger. Klemme en stinger kan faktisk frigive ekstra bigift i den person.

6 Hold området rent, anvende nogle antibiotisk salve og anvende en simpel forbinding, hvis nødvendigt. Nogle mennesker måske ønsker at tage en over-the-counter antihistamin til at hjælpe med enhver kløe eller hævelse.

TIPS

  • Sørg altid for at vide, hvor EpiPen er, og at det ikke er afsluttet!
  • Udskift den brugte EpiPen ASAP! Du ved aldrig, når en anden brod kan forekomme.
  • Hold mere end én EpiPen rundt, hvis du er alvorligt allergisk (såsom en på skole og en i bilen).
  • Enhver læge på internettet er til uddannelsesmæssige formål. Altid konsultere din læge for enhver medicinsk skade, behandling eller tilstand.

Related Articles