Hvordan man behandler balanitis

October 12 by admin

Balanitis er betændelse i spidsen af ​​penis. En bakteriel eller fungal infektion er normalt årsagen, men nogle gange et irritationsmoment kan forårsage tilstanden. Diabetiske mænd er mere modtagelige for balanitis, og det er mere udbredt blandt uomskårne mænd.

Instruktioner

1 Skub forhuden tilbage og vaskes med varmt vand, mindst en gang om dagen. Hvis huden ikke er betændt, bruge en mild sæbe og sørg for at skylle væk alle sæberester. Forhuden skal trække nemt. Hvis udkørsel årsager ubehag, se en læge.

2 Tør hele genitale område grundigt efter hver vask. Air tørre i 10 minutter, eller brug en føntørrer tre gange om dagen, især i de varme måneder. Træk forhuden tilbage, mens tørring. Udskift forhuden når du er færdig. Påfør en over the counter anti-svampe salve, når området er tørt.

3 Skub forhuden tilbage hver gang du tisse så forhuden ikke bliver våd. Tør penis helt og skub forhuden på plads. Genanvende anti-svampe salve efter behov i løbet af dagen.

4 Undgå sex, mens behandling af balanitis, eller du kan passere infektionen til din partner, generelt i form af en gær infektion. Når balanitis er væk kan du genoptage seksuel aktivitet, men sørg for at vaske og tørre penis grundigt efter sex.

TIPS

  • Se en læge for tilbagevendende balanitis. Hvis du har diabetes, kan balanitis være et tegn på at du ikke styrer dit blodsukker ordentligt.

Related Articles