Hvordan laver man en ansøgning om en NPI nummer

March 13 by admin

NPI (National Provider Identifier) ​​er et tal, for hvilket alle sundhedspersonale og sundhed planer skal gælde. Målet er at sikre en sikker og effektiv levering af helbredsoplysninger i elektronisk form. Den 10-cifrede nummer ikke integrere information om den enkelte udbyder eller sundhed organisation. De første ni cifre er identifikationen, mens det sidste tal er en "kontrolciffer", som hjælper med at forhindre brugen af ​​ugyldige NPI'er ifølge CMS (Centers for Medicare og Medicaid Services). Den hurtigste måde at ansøge om en NPI er online.

Instruktioner

1 Log ind NPPES på www.nippes.cms.hhs.gov og klik på "National Provider Identifier" (NPI). Klik på "Ansøg online om en NPI" for at få adgang til programmet. Vælg hemmelige spørgsmål og oprette en bruger-id og adgangskode, som du vil huske - adgangskoden kan kun ændres en gang hver 24 timer, og bruger-id kan ikke ændres overhovedet en gang skabt.

2 Organisationer skal udfylde "Organization Profile" side. Indtast det juridiske firmanavn på rekord med IRS, samt EIN at IRS tildelt dig. Liste andre navne, at din virksomhed går, eller tidligere anvendte navne. Individuelle udbydere skal udfylde "Vælg Taksonomi" side, og give klassifikation navn og speciale. Hvis det er relevant, skal du indtaste dit licensnummer. Gå ikke ind din SSN eller TIN i denne sektion.

3. Gennemfør "Andre identifikationsnumre" side med tal såsom Medicare PIN, Medicare UPIN, Medicare certificering, Medicare NSC og Medicaid statslige numre. kan tilføjes op til 50 yderligere numre, men ikke indtaster din SSN eller TIN på dette område.

4 Gennemfør "Business Mailing Address" side og omfatter komplet adresse, telefonnumre og udvidelser. Hvis du notering et land uden for USA, der ikke har en provins, indtaste landets navn i provinsen feltet. For militære adresser, skal byen være APO eller FPO. Marker staten som AE, AA eller AP, og landet bør være USA

5 Dobbeltklik checke dine indtastninger indsende og gå til behandling for at få din tracking nummer. Dette nummer vil være behov for enhver korrespondance vedrørende din ansøgning. Tillad 15 arbejdsdage til at modtage dit nummer. Hvis du ikke modtager nummeret i 15 arbejdsdage, skal du kontakte NPI Enumerator.

TIPS

  • Ansøgninger om en NPI kan også gøres via post og i løs vægt via en EFIO (Electronic File Interchange Organization).
  • .

Related Articles