Hvordan kan man se hvis dit barn er for syg til skole: Expert

August 8 by admin

Hvordan kan man se hvis dit barn er for syg til skole: Expert


Børn får ofte forkølelse, men når de ikke har det godt nok til at deltage i deres normale daglige aktiviteter eller ikke advare nok til at lære eller spille, de er for syge til at gå i skole, en ekspert rådgiver.

"Unge børns immunforsvar har ikke lært at genkende og modstå mest almindelige virus," Dr. Robert Key, en familie læge på Mayo Clinic Health System i Prairie du Chien, Wis., Sagde i en Mayo pressemeddelelse. "Det er derfor, indtil de er 8 eller deromkring, synes børnene at bringe hjem alt det, der gør det runder i skolen. Børn kan typisk have seks til 10 forkølelser om året."

Key tilføjede, at der er andre tegn på, at børn skal blive hjemme fra skole, herunder:

  • Kaste op to eller flere gange i løbet af en 24-timers periode, eller ikke at kunne holde almindelige fødevarer eller drikkevarer ned.
  • En feber af 101 Fahrenheit eller højere.
  • Svær hoste eller besvær trække vejret.
  • Gentagen alvorlig diarré i mindst en dag.
  • Mavesmerter, der holder i mere end to timer.
  • Åbne sår på munden.
  • En uforklarligt hududslæt eller røde øjne.

Børn, der er diagnosticeret med smitsomme sygdomme som halsbetændelse, skoldkopper og børnesår bør ikke gå i skole, indtil de ikke længere kan passere betingelsen om til en anden, Key noteret.

Forkølelse er "maveinfluenza" pink øjne og halsbetændelse er de skyldige bag mest ubesvarede skoledage, siger Key. Forældre, der opdager symptomer, der synes værre end en almindelig forkølelse bør planlægge en aftale med deres barns børnelæge.

Den bedste måde børn kan forblive sunde og undgå manglende skole er at vaske hænderne grundigt og ofte, Key tilrådes. Den amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse tilskynder folk til at vaske deres hænder med sæbe og vand i 15 sekunder - om så længe det tager at synge "Happy Birthday" sang to gange.

Related Articles