Hvordan kan jeg slippe af ligtorne på mine fødder?

February 13 by admin

Hvordan kan jeg slippe af ligtorne på mine fødder?


Ligtorne udvikle sig fra tryk. Et tykt lag af huden bygger at beskytte foden, uanset hvor trykket hviler, og centrum bliver hærdet. En majs vises fast og tyk, men har en gul ring med en grå center, og en blød majs vil blive vist som et åbent sår. Efter de rigtige forholdsregler vil hjælpe med at fjerne hård hud, men hjem retsmidler er aldrig en garanti i helt healing en majs. For det bedste resultat, rådføre sig med din læge til at behandle ligtorne på fødderne.

Instruktioner

1 Bær sko, der passer ordentligt. Hvis du har tendens til at bære høje hæle eller sko, der ikke passer godt, kan du udvikle ligtorne på fødderne. For at slippe af med de ligtorne, skal du undgå at bære de sko, fik dem til at danne.

2 Fjern de døde hud omkring majs. Suge dine fødder i varmt vand i mindst 20 minutter om dagen. Brug en pimpsten til at fjerne den døde hud på og omkring majs.

3 Placer vatkugler eller lammeuld mellem tæerne. Når ligtorne dannes mellem tæerne, skal du holde dine tæer fra gnide mod hinanden.

4 Brug over-the-counter majs trædepuder. Brug en ikke-medicineret pude i løbet af dagen for at fjerne ligtorne. Rådfør dig med din læge, før du bruger en medicineret pad til at forhindre at irritere huden på dine fødder, som kan få dig til at være modtagelige for en infektion.

5 Se en ortopædisk specialist til at behandle ligtorne på fødderne. Sommetider mennesker har helbredsproblemer, der forårsager de ligtorne til at danne, og disse betingelser, behøver behandles af en læge. Hvis enkle løsninger ikke virker, vil du også ønsker at konsultere en læge til at fjerne de generende ligtorne for dig.

TIPS

  • Altid konsultere en læge, før behandling af en majs selv. Eventuelle retsmidler kan forårsage irritation, og de er ikke altid garanteret at arbejde.
  • Undgå sko, der forårsager tryk at bygge i tæerne. Sko, der tillader vægten at fordele jævnt og som ikke forårsager friktion vil støtte i ikke at irritere ligtorne.
  • Forsøg ikke at klippe eller fjerne dig selv majs med en skarp genstand.

Related Articles