Hvordan kan jeg få gratis eller billig Health Insurance?

June 13 by admin

Gratis eller billig sygeforsikring er ikke let tilgængelige, hvilket er hvorfor så mange amerikanere er uforsikrede. Selvom gratis eller billig sundhedspleje kan være tilgængelige via regeringen, forsikring muligheder er begrænsede. Du kan kvalificere sig til statsstøttet lægehjælp, tilgængelig for både voksne og børn, hvis din indkomst er meget lav, og du ikke har råd til privat forsikring. Hvis du ikke har råd individuelle planer, kortsigtede eller ulykke kun dækning er et billigere alternativ.

Instruktioner

1 Ansøg om statsstøttet lægehjælp. Med Medicaid, stater tilbyde sygesikring planen muligheder til økonomisk trængende. Besøg din tilstand afdeling af forsikring hjemmeside eller benefits.gov for et link til din statens Medicaid hjemmeside. Sitet vil indeholde information om programmet berettigelse og anvisninger på hvordan man kan anvende.

2 Gå til din tilstand afdeling af forsikring websted for at afgøre, om din tilstand tilbyder nogen særlig begrænset eller igangværende sygesikring for beboere med lav indkomst. For eksempel, Pennsylvania tilbyder adultBasic, en plan, der finansieres af provenuet fra en tobak forlig.

3 Besøg Forsikring Kids Nu hjemmeside, insurekidsnow.gov, at knytte dig til oplysninger om din statens børn sygesikring planen. CHIP giver forsikring muligheder for børn og gravide kvinder, der har for meget indkomst at kvalificere sig til Medicaid, men kan ikke råd til individuelle private forsikringer. Du kan også ringe 877-543-7669 at tale med en repræsentant i din tilstand om CHIP muligheder.

4 Ansøg om Hill-Burton gratis eller til nedsat pris pleje. Omkring 200 faciliteter i USA skal give gratis eller til nedsat pris omsorg for mennesker i nød, under føderale lovgivning. Ring til Hill-Burton hot line på 800-638-0742 for en liste af faciliteter og lære at ansøge om denne dækning. Du kan også gå til det amerikanske Department of Health og Human Services (Health Resources and Services Administration) hjemmeside, hrsa.gov, om disse oplysninger.

5 Vælg en kortsigtet plan, hvis du har brug for dækning kun for mindre end seks måneder eller en katastrofal plan, der kun dækker ulykker-relaterede behandlinger og hospitalsindlæggelser. Disse planer er billigere end individuel privat sygeforsikring, men er begrænset i form af dækning. De fleste nationale luftfartsselskaber tilbyder disse planer, eller du kan besøge ehealthinsurance.com at få tilbud.

6 Søge pleje på et føderalt finansieret sundhedscenter. Disse centre giver dig mulighed for at betale, hvad du har råd, baseret på indkomst, og ikke kræver forsikring at behandle dig. Du kan besøge en af ​​disse sundhedscentre for rutinemæssige eftersyn eller behandling for en sygdom. For at finde et sundhedscenter, bruge søgeværktøjet på det amerikanske Department of Health og Human Services (Sundhed Ressourcer og Services Administration) hjemmeside eller ringe til 877-464-4772 for at få hjælp.

Related Articles