Hvordan kan jeg berolige ned Når jeg er Hyper?

November 8 by admin

Hvordan kan jeg berolige ned Når jeg er Hyper?


Hyperaktivitet kan være resultatet af for mange stimulanser eller for meget adrenalin, som kan føre til en bølge af energi. Det kan påvirke en person på sjældne lejlighed eller endda flere gange om dagen. Hvis du har haft for meget sukker eller bare føler at du ikke kan sidde ned, prøve et par metoder til at berolige dig selv. Pas på din hyperaktivitet ved at fokusere din energi andre steder, meditere eller bruger naturlægemidler.

Instruktioner

1 Kanal din energi til noget produktivt, såsom motion, gør gøremål eller madlavning. Ved at kanalisere din energi, betyder det ikke gå spildt, men bliver en produktiv adfærd.

2 Gør dig selv en kop grøn eller sort te eller varm mælk. Disse drikkevarer har ingredienser i dem kendt for at have en beroligende virkning på kroppen. Te indeholder theanine og mælk indeholder tryptophan.

3 tygge på tyggegummi eller pastiller at fokusere dine rystesyge andetsteds.

4 Luk øjnene, trække vejret dybt og meditere i et roligt rum. Fokus på at rydde dit hoved og få din puls ned. Hold trække vejret langsomt og dybt, indtil du føler dig rolig og din puls er faldet. En anden mulighed er at tage et varmt bad med lavendel olie, som kan have en beroligende virkning.

5 Undgå stimulanser såsom koffein og sukker, som bare vil gøre dig mere hyper.

Related Articles